wr81 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu w gt2.bike ponownie obniżka o 17% do 24.11 1 Cytuj
michalr75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Na Holokolo zaczął się Black Friday, są mocne przeceny ciuchów kolarskich różnych producentów, w tym marek własnych. Ktoś ma ciuchy Holokolo i mógłby coś powiedzieć o jakości? Cytuj
emski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, olo850 napisał: @emski super tylko gdzie? nom gt2.bike, to co pisał @wr81 w takiej cenie jest black i marine (bez mips) https://www.gt2.bike/product-page/ixs-trigger-ff-helm-black po wrzuceniu do koszyka korekta ceny na 65,57 € Edytowane 4 godziny temu przez emski 1 Cytuj
wr81 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jak już padł temat IXS to miałbym poboczne pytanie - ich kaski są matowe/półmatowe - czy to jest taka łuszcząca i łatwo obcieralna powłoka. Syn ma Smikha Venture z czymś takim i naprawde bardzo szybko się zeszmacił optycznie że aż rodzina dalsza i wybrani znajomi sugerują że "trzeba wymienić na nowy, najlpiej z Decathlonu za 129zł"... a to jest kask z MIPSem.. A w temacie kasków - klasyczny model XC za 36EUR, są też inne kolory 5EUR drożej. https://www.bike-discount.de/en/met-veleno-mtb-helmet-2 Edytowane 4 godziny temu przez wr81 Cytuj
Maciorra Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) @wr81 Cytat Jak już padł temat IXS to miałbym poboczne pytanie - ich kaski są matowe/półmatowe - czy to jest taka łuszcząca i łatwo obcieralna powłoka Mam Triggera FF od lata i jak na razie nic się nie łuszczy, ale zobaczymy za rok, dwa:) Edytowane 3 godziny temu przez Maciorra 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 3 godziny temu Mod Team Napisano 3 godziny temu A ja mam Traila RS już 3 rok i wszystko z nim ok. 1 Cytuj
olo850 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu To napiszcie jeszcze jak z rozmiarem IXS - przy granicy rozmiarów bralibyście większy czy mniejszy? Pytam o Trigerra FF z MIPS. Cytuj
Maciorra Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @olo850 - przymierzyć:) Mam łeb ok 58cm, wiekszosc kasków mam/miałem L, Triggera (bez MIPS też mam L) Jest ok, choć niewiele brakuje, żeby mnie gniótł na linii między uszami a czubkiem głowy, mniej więcej w połowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi