chudzinki Napisano wczoraj o 10:37 Napisano wczoraj o 10:37 @Dokumosa, ale gdzie się tam wkłada koło? 😆 Potrzebuję założyć koło... Cytuj
Eathan Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu @chudzinki musisz dokupić odpowiedni rower do tej centrownicy 1 3 Cytuj
chudzinki Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu To my się pośmiali, a teraz konkrety - jest coś takiego żeby każde koło do max. 15x110-12x148 weszło? Najlepiej od 20 cali. I powtarzam - liczy się tylko możliwość zamontowania ww. kół 🙂. Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @chudzinki popatrz na "Bidula" on ma w ofercie to co Ciebie interesi . Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) 🙂 Właśnie wieczorkiem znalazłem https://bitul.pl/pl/p/CENTROWNICA-ROWEROWA-Z-ADAPTEREM-SZTYWNYCH-OSI-TS002/242 i to jak do tej pory jedyna gdzie jest jasno napisane, że obsługuje wszystkie osie. Chociaż nie ukrywam, że liczyłem na coś tańszego... Patrzyłem jeszcze na Pro, ale nie przekonuje mnie jedno ramię. Słusznie? Edytowane 2 godziny temu przez chudzinki Cytuj
pecio Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu (edytowane) Ta centra PRO o której myślisz to totalny szajs. Mam taką jednoramienną Feedbacka i została zdegradowana jako uchwyt koła na czas serwisu "całości " żeby się nie walało pod nogami . Bitul też nie jest święty i żeby nadawał się do roboty z kołami trzeba mu poświęcić sporo czasu. Wielki plus dla niego za ogromną sztywność. Ale jak go stuningujesz to zamienia się w jedną z lepszych centrownic na rynku. Edytowane 31 minut temu przez pecio Cytuj
PawelW84 Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu Możesz rozwinąć wątek tuningu bitula ? Co w niej modyfikowałeś ? Masz jakieś fotki ? Akurat posiadam ich centrownicę i muszę przyznać że ergonomia jej obsługi jest jakaś taka "kwadratowa" chociaż nie mam doświadczenia z urządzeniami innych producentów. Za to wykonanie na pewno jest uczciwe. Jest sztywna, prosta powtarzalna ale teraz chyba dołożyłbym już do Park Toola, który automatycznie wyznacza oś centrowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi