Gość Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Ale nie ma dobrych i tanich Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 704 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Oksymoron sprzeczny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzinki 231 Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Kemusi napisał: Możesz kupić mykmyka ,którego puścisz wierzchem Wiem, ale zawsze to estetyczniej w środku, chociaż od przodu i tak musiałaby iść na wierzchu . 3 godziny temu, bogus92 napisał: nie ma takiej opcji. 3 godziny temu, komandosek napisał: Nieprawda, xc100s ma otwor na mykmyka 2 godziny temu, bogus92 napisał: No proszę, a jak oglądałem w ubiegłym roku to nic takiego nie było... No właśnie... Na infolinii po kilkunastu godzinach (ponoć Decathlon pisał do producenta) otrzymałem informację, że jest otwór, a gostek w Decathlon Katowicach wyoglądał M-kę i stwierdził, że nic nie ma... 2 godziny temu, wkg napisał: dobre sztyce bezprzewodowe ? Nie ten budżet... EDYTA: Jest otwór, teraz widzę na zdjęciu na stronie Decathlonu, ale że gość stał przy rowerze i nie znalazł... Edytowane 23 Stycznia przez chudzinki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abra 169 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) Jest fabryczny otwór w ramie już w modelu 2020 i 2019. Jak ktoś nie widział, to łokulary zakupić. Wiem bo założyłem myk myka do XC100s bez łokularów. Nawet na fotach z Deca widać dziurę wielką jak koń Edytowane 23 Stycznia przez abra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi