Skocz do zawartości

[zlot] Stallovy - reaktywacja A.D. 2020?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Dobra koncepcja - brak pedałów uniemożliwi zaplątanie się kończyn po ciężkim dniu, a raczej wieczorze ;)
Wysoko umieszczona górna rura zadba o w miarę komfortowe odpychanie się od Matki Ziemi :icon_cool:

PS
Zwolnij Sobek, bo w takim tempie, to jutro prasę obiegnie informacja o biegowym zdobyciu Księżyca ( dostrzegłem butle z paliwem rakietowym :icon_wink: )...

Napisano

Komary wielkości indyków ... przecież masz wiosło, więc nie ma się czego bać.

Co do mnie, to w ostatnim momencie zrezygnował kolega ZYTO, więc jestem sam z Bydgoszczy. Mam nadzieję, że da się odkręcić rezerwację miejsc. Mam jedno wolne miejsce w aucie.

Napisano

Mam nadzieję że nie wystraszył go mój koment w arkuszu od Majka :devil:

Pokajaczałbym z chęcią ale niestety innym razowcem - w niedzielę będę zwijać około południa...

Napisano
11 godzin temu, woojj napisał:

Ja jednak jadę ze Tarnowskich Gór SAM. Kto ma ochotę zabiorę. Będę startował w piątek około 10 ;-))

Raczej pojadę przez Wrocław ....

...a może zgadacie się z @Grizzli'm gdyż On z @zeddead'em cisną z WrocLove? 

Napisano
9 godzin temu, rambolbambol napisał:

Ja też już jestem gotowy do drogi.

rower.thumb.jpg.158401afed651ab5d19353db0240370f.jpg

A już myślałem, że będzie można gienki porównać w różnych konfiguracjach. A tu widzę też baranek jak w moim. 

Napisano

Uwierzcie mi, że po takiej sobotnej przebieżce ostatnią rzeczą o jakiej będziecie chcieli myśleć to rozpalanie czegokolwiek (grill/ognisko) i większość zje po prostu mięso na surowo.

Ja optuję całym sobą za gotowym i gorącym obiadem. Damy znać właścicielom zajazdu, kiedy wracamy i jak dojedziemy, to pyszny, ciepły i regenerujący posiłem będzie czekał. Kto był na singlowej Bydgoszczy, to wie o czym mowa.

Napisano

Niegłupi pomysł żeby posilić się na stołówce a ognisko rozpalić w ramach deseru, rzut ramą w blasku płomieni z iskrami zdzieranego glinominium smakuje najlepiej.  A skoro @skwarek2 nie będzie sabotować konkursów (trochu szkoda :P ) to im więcej pomysłów tym mniej się będziemy nudzić.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...