CoolBreezeOne Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca https://www.facebook.com/photo/?fbid=1261536048669924&set=a.221889305967942 3 Cytuj
spidelli Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca @pecio Nie jestem fanem francuskiego kina, Z L.de.F. też wyrosłem ale pamiętam serię z żandarmem Generalnie mam traumę po peugeocie 206, nie cierpię wentyli presta, z francuszczyzny to jedynie miłość francuska 🤣 Cytuj
pecio Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca A ja uwielbiam francuskie wino , kuchnię , muzę i słowiańskie dzierlatki 🤣 Cytuj
pecio Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca Jak drwale dzielą kobiety? - wczesnorębne - średnorębne - późnorębne a te po pięćdziesiątce - pomniki przyrody. 1 Cytuj
Greg1 Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, spidelli napisał: Nie jestem fanem francuskiego kina Wg mnie francuskie kino jest chyba najlepsze, do tego mają w nosie poprawność polityczna i równo jadą po czarnych, oliwkowych, pejsatych czy żółtych. Niestety u nas jest bardzo ciężko znaleźć cokolwiek z francuskiego kina, może przez ten brak poprawności politycznej cenzura nie dopuszcza... Edytowane 23 Czerwca przez Greg1 1 Cytuj
spidelli Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca 9 godzin temu, pecio napisał: te po pięćdziesiątce - pomniki przyrody. Błąd - najgorętsze kochanki 😎 Zęby w szklankę.... 🤣 Cytuj
pecio Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca (edytowane) @Greg1 nawet ta krzemowa inteligencja jest inteligentna inaczej , pełna dozy poprawności politycznej........ świat schodzi na ....nie porównam do piesełów bo by mnie zagryzły 😁. I humor rowerowy..... Czemu blondynka lęka się jeździć na rowerze......boi się dwóch pedałów. Edytowane 24 Czerwca przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca @pecio Nie jest źle, udało się tęczowego Rafała odstawić drugi raz do zajezdni, tym razem chyba na dobre 😎 2 Cytuj
RabbitHood Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca Irytuje mnie ta "nienachalna" "oddolna" promocja żabki w sieci od jakiegoś czasu. To zwykły franczyźniany pasożyt wykorzystujący naiwnych ludzi. Nie ma w nim nic "cool". 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi