spidelli Napisano 23 Czerwca 2025 Napisano 23 Czerwca 2025 @marvelo Fenomenalne, nie znałem tego 👍 Cytuj
spidelli Napisano 23 Czerwca 2025 Napisano 23 Czerwca 2025 @pecio Nie jestem fanem francuskiego kina, Z L.de.F. też wyrosłem ale pamiętam serię z żandarmem Generalnie mam traumę po peugeocie 206, nie cierpię wentyli presta, z francuszczyzny to jedynie miłość francuska 🤣 Cytuj
pecio Napisano 23 Czerwca 2025 Napisano 23 Czerwca 2025 A ja uwielbiam francuskie wino , kuchnię , muzę i słowiańskie dzierlatki 🤣 Cytuj
pecio Napisano 23 Czerwca 2025 Napisano 23 Czerwca 2025 Jak drwale dzielą kobiety? - wczesnorębne - średnorębne - późnorębne a te po pięćdziesiątce - pomniki przyrody. 1 Cytuj
Greg1 Napisano 23 Czerwca 2025 Napisano 23 Czerwca 2025 (edytowane) 4 godziny temu, spidelli napisał: Nie jestem fanem francuskiego kina Wg mnie francuskie kino jest chyba najlepsze, do tego mają w nosie poprawność polityczna i równo jadą po czarnych, oliwkowych, pejsatych czy żółtych. Niestety u nas jest bardzo ciężko znaleźć cokolwiek z francuskiego kina, może przez ten brak poprawności politycznej cenzura nie dopuszcza... Edytowane 23 Czerwca 2025 przez Greg1 1 Cytuj
spidelli Napisano 24 Czerwca 2025 Napisano 24 Czerwca 2025 9 godzin temu, pecio napisał: te po pięćdziesiątce - pomniki przyrody. Błąd - najgorętsze kochanki 😎 Zęby w szklankę.... 🤣 Cytuj
pecio Napisano 24 Czerwca 2025 Napisano 24 Czerwca 2025 (edytowane) @Greg1 nawet ta krzemowa inteligencja jest inteligentna inaczej , pełna dozy poprawności politycznej........ świat schodzi na ....nie porównam do piesełów bo by mnie zagryzły 😁. I humor rowerowy..... Czemu blondynka lęka się jeździć na rowerze......boi się dwóch pedałów. Edytowane 24 Czerwca 2025 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 24 Czerwca 2025 Napisano 24 Czerwca 2025 @pecio Nie jest źle, udało się tęczowego Rafała odstawić drugi raz do zajezdni, tym razem chyba na dobre 😎 2 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Czerwca 2025 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2025 Chyba rekordowo niskie. Cytuj
RabbitHood Napisano 28 Czerwca 2025 Napisano 28 Czerwca 2025 Irytuje mnie ta "nienachalna" "oddolna" promocja żabki w sieci od jakiegoś czasu. To zwykły franczyźniany pasożyt wykorzystujący naiwnych ludzi. Nie ma w nim nic "cool". 2 Cytuj
Greg1 Napisano 28 Czerwca 2025 Napisano 28 Czerwca 2025 (edytowane) @RabbitHood Pracuję w międzynarodowej instytucji i dla zagraniczniaków Żabka jest jak najbardziej "cool" bo mogą w niedzielę czy święto kupić coś czego nie kupili wcześniej, w tygodniu bo zapomnieli albo im się nagle skończyło Edytowane 28 Czerwca 2025 przez Greg1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi