gabriel86 Napisano 16 Sierpnia 2017 Napisano 16 Sierpnia 2017 Witam. Sprzedam swój ulubiony rower Sprzęt złożony od podstaw przeze mnie.Pod zdjęciem specyfikacja: RamaAuthor Sector (Cr-mo Nitanium), rozmiar M, przerobiona przez Orlowski Frames (usunięte piwoty pod V-brake, wstawione wzmocnienie tylnego trójkąta i mocowanie hamulca tarczowego IS), ramę po zakupie wypolerowałem i oddałem do chromowania - aktualnie stan powłoki na 4+. Wszystkie gwinty sprawny. Haki ritchey. Główka 1 1/8. WidelecSalsa CrMoto 29er - stal Cr-Mo - oryginalny czarny kolor - mocowanie hamulca IS KierownicaDartmoor Nitro 780 - srebrna MostekBoplight Sztycaaktualnie no name w kolorze czarnym SiodłoKbix Pro Race - tytanowe pręty Pedałyaktualnie Shimano M540 spd Przerzutka tylnaNapinacz z alu kółkiem na maszynie Hamulcetarczowe mechaniczme, avid, bb7, tarcze hamulcowe Ashima 203 mm Dźwignie hamulcaavid fr5 - czarne klamki Kaseta/wolnobieg1-rzędowy - zębatka chyba SRAM'a 15T ŁańcuchSRAM KorbaShimano SLX SuportGUBbike - łożyska maszynowe ObręczeRodi 650B 350 (vuelata) (27,5 ") PiastyNovatec 711/712 (maszyny) SzprychySapim, Laser OponyMaxxis Crossmark 27,5x2,1 DętkiMaxxis SteryDarmoor Charge GripyAnswer ze złotymi końcówkami jak na zdjęciu są w średnim stanie, mogę zamienić na skręcane chwyty gubbike z czerwonymi końcówkami Waga: 10,3 kg Cena: 2000,-PLN
gabriel86 Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Napisano 16 Sierpnia 2017 Real foty w drodze - jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o podanie maila via PW - wyślę fotki elementów, które nie są idealne, czyli noszą standardowe ślady eksploatacji roweru.
gabriel86 Napisano 12 Października 2017 Autor Napisano 12 Października 2017 1500,-PLN z butami Shimano XC30
RafalxM Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Cześć @gabriel86, ogłoszenie aktualne ? jeśli tak to podeślij fotki i info o wysokości przekroku , może być PW. próbowałem wysłać PW do Ciebie, ale mam komunikat: gabriel86 nie może otrzymywać wiadomości. dziękuję.
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.