Skocz do zawartości

[Zlot] 8 Oficjalny Zlot FR.org - Masyw Śnieżnika

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to będzie większy wybór :) czyli lepiej dla wszystkich.

Zapisy idą w ekspresowym tempie! Jak tak dalej pójdzie to listę zamykamy na koniec tygodnia.

Napisano

Jadymy... ja i paru innych.

PS Goluszek milczał w IKEI w niedzielę w temacie, a ja bałem się zapytać ... ;)

Napisano

Poszła kasa z 3osoby.

Czy w moim przypadku i moich standardowych zapędach muszę uiścić większą składkę na tzw "opał" ?

Napisano

Zaś kolejny zlot który mnie ominie :/

Rok temu drugie młode mi się uplęgło, więc to było oczywiste że nie pojadę.

A w tym roku akurat 26 czerwca rok skończy, więc cała familia na chacie i ciężko będzie wymówkę znaleźć żeby jechać na drugi koniec PL. A chętnie bym oblatał nowy rowerek w górach :)

Napisano

Ja myślę, że spokojnie możesz wyprawić tydzień wcześniej i to w jakiejś fajnej knajpie, przynajmniej dobrze spożytkujesz 500+. Przecież 26 czerwca ta właśnie knajpa jest zajęta ;)

Napisano

Ja myślę, że spokojnie możesz wyprawić tydzień wcześniej i to w jakiejś fajnej knajpie, przynajmniej dobrze spożytkujesz 500+. Przecież 26 czerwca ta właśnie knajpa jest zajęta ;)

Taaak... a młody jest przecież za młody, żeby się połapał ;)

Widzicie, ja to rozumiem, młody też pewnie by zrozumiał (a nawet jeśli nie, to i tak mu to lata)  :icon_wink:

Ale stara może robić problemy i miałbym furiozo na kwadracie przez cały okres wakacyjny... 

Napisano

Ale stara może robić problemy i miałbym furiozo na kwadracie przez cały okres wakacyjny... 

Łoł! Wzorowo Cię kobieta sterroryzowała... 

W drugą stronę to nie działa? Jak nie pojedziesz wyszaleć się na rowerze, to ona będzie miał furiozo przez miesiąc?

Napisano

Łoł! Wzorowo Cię kobieta sterroryzowała...

W drugą stronę to nie działa? Jak nie pojedziesz wyszaleć się na rowerze, to ona będzie miał furiozo przez miesiąc?

Hehe, dopiero po ślubie wyszło, że na drugie ma Al-Kaida :D ponoć częsty przypadek...

Trochę czasu jeszcze jest, to się zobaczy... Może nie zauważą jak wyjdę do sklepu po lód i wrócę za 3 dni ;)

Napisano

Zapisany, do zobaczenia! Szybko ten czas leci, bo to dla mnie już 4-ty zlot :-) Od Świeradowa obowiązkowa impreza w roku, zawsze jest super!

Napisano

jest ktoś z rzeszowa lub okolic jechać , chcemy jechać , a żeby kosztowo wyszło akceptowalnie przejazd potrzeba przynajmniej 3-4 os czyli szukam 1-2 :)

Napisano

Tak dobrze z zapisami to nigdy nie było. Już mamy 14 osób :) Zapisujcie się. Tereny zacne na Was czekają a każdy znajdzie coś dla siebie i szosą można i szutrami i wąskimi ścieżkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...