Skocz do zawartości

[Warszawa-Krynica Morska] Czerwcowa wyprawa 2015r.

tomek040982

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i mamy żywe radyjko ;-)

Tylko ciekawe ile kosztować nas będą "baterie" bo grało to co będziemy chcieli...?

;-)

Napisano

Mi pasuje :)

Robert słusznie zauważył, że w końcu się trzeba zebrać :) U mnie sprawa wygląda tak, że mogę albo w weekend, albo w ciągu tygodnia po południu. Rano nie dam rady.

Napisano

Szklankakoli też jestem tego zdania . Z Robertem już się widziałem. Co do weekendów to może coś wykombinuje w niedzielę , ale to będę wiedział dopiero w sobotę po 22 jak wyjdę z pracy. 

Napisano

z weekendu też pasuje mi niedziela ale niestety dopiero gdzieś po 17.  

Pole namiotowe jest OK.
no ale niestety trzeba jeszcze kilka dni poczekać ;-)

Napisano

Czyli w na niedzielnym spotkaniu (mam nadzieję, że się uda) oblewanie zatwierdzonego urlopu i kroku bliżej do wyjazdu ;-)

Czyli wiadomo kto w niedzielę stawia ;-))))))

;-)

Do spotkania się

Napisano

Mam coś małego przy bidonie i nawet całkiem nieźle dyma ;-) Da się ogarnąć temat, a jak będzie mało to na jakiejś stacji benzynowej dobije się na 3bary

;-)

Klucz do kaset wezmę ale bacika nie ma, To co sobie zrobiłem prowizorycznie raczej nie do wożenia w trasy. A bez bacika ciężko będzie odkręcić jak by co.

Napisano

Tomaszu, jak już wcześniej pisałem mam taką pompkę co temat ogarnie, nie musisz już szukać ;-)

Bacik na wszelki wypadek przydać się może

Napisano

Panowie pewnie nie będziecie mieć problemu z dojazdem ale dla pewności pokazuje miejsce naszej zbiórki w poniedziałek 15.06. 

Parking przed tym bankiem .

post-161070-0-41611900-1433799595_thumb.png

post-161070-0-19952000-1433799606_thumb.png

Napisano

Łokej :) Ja na razie jestem uziemiony. Wczoraj zauważyłem, że mam tylną obręcz do wywalenia. Osoba składająca koło musiała poprzeciągać szprychy, bo w 3 miejscach niemal wyrwało mi oczka z obręczy. Dobrze, że przed wyjazdem, a nie w trakcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...