Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. odzież i akcesoria sportowe.

KolegaMisia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszy miałem ponad dwa lata, a drugi upadł z może metra na ziemię, na tyle niefortunnie że pokrętło się rozleciało.

• Mod Team
Napisano
ale w obu pękło pokrętło regulacji.

drugi upadł z może metra na ziemię, na tyle niefortunnie że pokrętło się rozleciało.

Trudno tutaj doszukiwać się wady kasku, uszkodzenie mechaniczne. W taki sposób można źle oceniać każdy produkt.

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 23 Lutego 2015 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 23 Lutego 2015 - Brak powodu

Od 5 marca

Ciekawe jak te plecaki się sprawdzą, bo miałem poprzedni mały dedykowany na rower i się rozsypał w b krótkim czasie, ale nie ukrywam, że go przeładowywałem. 

Ten mały z nowej gazetki wydaje się fajny na 1 dniowe wyrypy w teren.

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 23 Lutego 2015 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 23 Lutego 2015 - Brak powodu

W zeszłym roku 10 marca był już pierwszy rzut oferty rowerowej więc można powoli się szykować.

Napisano

Tak, patrząc na tą ofertę to w większości się pokrywa bo prawie wszystko było u nas w latach ubiegłych. 

Co do przelicznika cenowego to chyba jakiegoś jednoznacznego nie ma bo jak porównywałem ceny z tymi które były u nas podczas poprzednich akcji to nie da się jednoznacznego wyznaczyć. Jeśli już to popatrzyłbym na poprzednie oferty w Polsce - ceny będą zbliżone. 

http://www.rowerowywalbrzych.pl/index.php/rowerowy/217-sezon-rowerowy-w-lidl-i-aldi-.html tutaj znalazłem jakiś zbiorczy artykuł. 

A co do samej oferty to narzekać zacznę jak pojawi się nasza żeby nie gdybać ale nie widzę skarpetek i spraya do czyszczenia łańcucha. Co roku kupuję i chwalę :)

Napisano

Miał ktoś z Was styczność z tymi butami? Będę potrzebował w tym sezonie butów aby przejść kawałek po górach (raczej lekki teren), a szosowe zbytnio do tego się nie nadadzą ;) Łącznie może z 5-10 razy bym je użył, tak więc jak są w miarę spoko to nie będę musiał dawać 3 razy tyle za "markowe".

Napisano

O stojak i trekkingowe espedy będę walczył jak babcia o crocksy :D

Miał ktoś z Was styczność z tymi butami?

Trekkingowych jeszcze chyba nie było w ofercie Lidla, przynajmniej nie w Polsce ;)

Napisano

Będę potrzebował w tym sezonie butów aby przejść kawałek po górach (raczej lekki teren), a szosowe zbytnio do tego się nie nadadzą

Ja bym poszukał czegoś w Decathlonie. Pomierzysz na spokojnie, wybór spory, ceny tak samo dobre. Wprawdzie używam z Deca butów do biegania ale podejrzewam że i inne trzymają poziom. Chyba że mówisz o chodzeniu po górach w SPD. 

Poza tym jest kolejny model skarpetek  :rolleyes:  

No i nie ma spraya do łańcucha, może w jakiejś ofercie motocyklowej się pojawi bo nie ma konkurencji niestety i trzeba robić zapas na cały rok. 

Napisano

Ja bym poszukał czegoś w Decathlonie. Pomierzysz na spokojnie, wybór spory, ceny tak samo dobre. Wprawdzie używam z Deca butów do biegania ale podejrzewam że i inne trzymają poziom. Chyba że mówisz o chodzeniu po górach w SPD. 

O typowym chodzeniu, czyli zostawiam rower i idę np. 5km w góry to nie. Bardziej wepchnięcie kawałek roweru jak podjazd będzie za ciężki, przejście do schroniska, zwiedzenie jakiś ruin (w planach też Ojcowski Park Narodowy i Szlak Orlich Gniazd), no i wgramolenie się do pociągu. A w szosowych SPD jakie mam obecnie to tego nie widzę na kamieniach :P

Nie spieszy mi się z tym, więc jak nie uda się dostać tych w Lidlu lub nie będą pasować to zobaczę co tam w Deca mają.

Napisano

Do "typowego" MTB niespecjalnie się nadają, ale do lajtowych, trekkingowych zastosowań, kiedy trzeba rower przepchać czy coś zwiedzić jak najbardziej są ok. Używam podobnych lidlowych sprzed - chyba - trzech lat. Jeszcze całkiem nieźle trzymają się kupy, choć głównie w nich jeżdżę (SPD), a nie chodzę :-) Ja jestem generalnie zadowolony z wydania tej stówy na owe buty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...