callisto Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Witam Obecny MTB 47 cm rama ( 17" ) mój wzrost 178 cm niestety strasznie ciężko jeździ mi się po mieście, opony typowo górskie i chcę coś z tym zrobić, nie wiem czy w ogóle zawracać sobie głowę przeróbkami czy sprzedać i kupić używanego crossa / szosę z prostą kierownicą na miasto do kilkuset złotych.. Obecna rama: stal, osprzęt shimano altus i tu pojawia się kolejny problem, bowiem przednia przerzutka przymocowana jest do mechanizmu korbowego i nie mam pewności czy mogę wstawić większą korbe, obecna 42 ząbki na miasto się nadaje ( auta mnie wyprzedzają
Mod Team durnykot Napisano 24 Września 2013 Mod Team Napisano 24 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.