Seb Napisano 11 Marca Napisano 11 Marca Ja to chyba się nigdy nie przywitałem tutaj więc witam. Jeżdżę terenowo MTB i wolę teren od ścieżek rowerowych 🙂 Wrocław Cytuj
krzysieks_1 Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Witam również, nie będę gorszy i się przywitam. Cytuj
Danies Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Rower to moje hobby, uwielbiam długie sobotnie lub niedzielne wypady. W tygodniu 2-3 razy krótkie, szybkie trasy dla zdrowia i kondycji. Aktualnie od 4 lat na Orbea Oiz H30, a że postanowiłem zakupić swój pierwszy e-MTB, to w związku z wątpliwościami w wyborze trafiłem na forum. Pozdrawiam z Półwyspu Iberyjskiego. Cytuj
mik90 Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Witam wszystkich serdecznie. Po kilkunastoletniej przerwie w wypadach rowerowych postanowiłem do nich wrócić, aby poprawić kondycję fizyczną oraz psychiczną Cytuj
Neon49 Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Witaj @mik90.🙂 Edytowane 1 Kwietnia przez Neon49 Cytuj
Neon49 Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Cześć @FalaFalaFala 🙂 Edytowane 9 Kwietnia przez Neon49 1 Cytuj
D1ckSteele Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia Też się przywitam Wracam do jeżdżenia po 6-7 latach przerwy. Wcześniej ostre i szosa, obecnie rekreacyjnie, dla zrzucenia bebzola głównie po mieście. Cytuj
IgoR_KilleR Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia Dzień dobry. Mam na imię Igor, jestem z Bydgoszczy i jeżdżę na rowerze od 1991r. (Miałem niecałe 3 lata jak udało mi się opanować jazdę bez kija na 2 kołach) Na forum zarejestrowałem się bo szukam porad sprzętowych. Nie mogę dopasować odpowiedniego rowery do mojego stylu jazdy. Cytuj
Goral10100 Napisano 12 Maja Napisano 12 Maja Cześć wszystkim. Kiedyś miałem tu konto na forum ale później z niego nie korzystałem i zapomniałem danych do logowania. Jeżdżę głównie na gravelu, trochę MTB a ostatnio szosa mi się spodobała 🤭 Pozdrawiam Cytuj
Karola.k Napisano Czwartek o 13:47 Napisano Czwartek o 13:47 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Karolina i zarejestrowałam się tutaj, ponieważ planuję swoją pierwszą większą (i samotną 😬) wyprawę rowerową i na pewno będę potrzebowała wsparcia w przygotowaniach do trasy w tematach rowerowych jestem prawie zupełnym świeżakiem, więc przyda mi się wiedza zaprawionych w bojach kolarzy 3 1 Cytuj
Karola.k Napisano Czwartek o 17:16 Napisano Czwartek o 17:16 Czekaj, czekaj… czy istnieje odłam voodoo-spirytualistycznego-zodiakarstwa, w którym sprzęt rowerowy dobiera się do znaku zodiaku? 1 Cytuj
Mandoleran Napisano Czwartek o 17:39 Napisano Czwartek o 17:39 3 godziny temu, Karola.k napisał: Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Karolina i zarejestrowałam się tutaj, ponieważ planuję swoją pierwszą większą (i samotną 😬) wyprawę rowerową i na pewno będę potrzebowała wsparcia w przygotowaniach do trasy w tematach rowerowych jestem prawie zupełnym świeżakiem, więc przyda mi się wiedza zaprawionych w bojach kolarzy Może na takie pierwsze raz, to nie lepiej jechać jednak z kimś? Chociaż większa wyprawa u każdego coś innego oznacza, no ale na pewno pomożemy Cytuj
Karola.k Napisano Czwartek o 17:56 Napisano Czwartek o 17:56 Racja, nie doprecyzowałam a nie będzie to nawet jakaś podróż zagraniczna, jedynie po Polsce. Właśnie szukałam wątku gdzie mogłabym opisać co planuję i czego mi potrzeba, ale z jednej strony to chodzi o wybór pierwszej nawigacji, z drugiej o kwestię najlepszego spakowania się z namiotem i wszystkimi potrzebnymi rzeczami, z trzeciej to pytanie o czym jeszcze nie pomyślałam w tym ekwipunku a i o giełdę też bym mogła zahaczyć, bo najchętniej kupowałabym z drugiej ręki 😅 Cytuj
Greg1 Napisano Czwartek o 19:05 Napisano Czwartek o 19:05 @Karola.k Jeśli chodzi o pakowanie się w sakwy, namioty i te sprawy to akurat kolega @spidelli jest odpowiednią osobą do doradzania 😁 Jeśli chodzi o nawigację to nie są to tanie rzeczy a do podróży najlepsza chyba będzie Garmin Explorer 2. Jednak proponuję założyć nowy wątek i w nim zadać te wszystkie pytania bo tu nas Admin pogoni 😁 Cytuj
spidelli Napisano Piątek o 03:26 Napisano Piątek o 03:26 @Greg1 Dzięki za miłe słowo, może nie znam się tak bardzo jakbym chciał na sprzęcie ale chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami Bez względu na znak zodiaku I w dedykowanym wątku, OFC 👍 Cytuj
Mod Team sznib Napisano Piątek o 03:41 Mod Team Napisano Piątek o 03:41 9 godzin temu, Karola.k napisał: Właśnie szukałam wątku gdzie mogłabym opisać co planuję i czego mi potrzeba, Załóż temat w tym dziale: https://www.forumrowerowe.org/forum/45-turystyka-rowerowa/ lub w tym: https://www.forumrowerowe.org/forum/258-planowane-wyprawy-i-poszukiwanie-osób/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi