Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja to chyba się nigdy nie przywitałem tutaj więc witam.

Jeżdżę terenowo MTB i wolę teren od ścieżek rowerowych 🙂

Wrocław

• 2 tygodnie później...
Napisano
Witam wszystkich,

jestem nowy na forum.
Rower to moje hobby, uwielbiam długie sobotnie lub niedzielne wypady. W tygodniu 2-3 razy krótkie, szybkie trasy dla zdrowia i kondycji.
Aktualnie od 4 lat na Orbea Oiz H30, a że postanowiłem zakupić swój pierwszy e-MTB, to w związku z wątpliwościami w wyborze trafiłem na forum.

Pozdrawiam z Półwyspu Iberyjskiego.
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Po kilkunastoletniej przerwie w wypadach rowerowych postanowiłem do nich wrócić, aby poprawić kondycję fizyczną oraz psychiczną :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzień dobry.
Mam na imię Igor, jestem z Bydgoszczy i jeżdżę na rowerze od 1991r. (Miałem niecałe 3 lata jak udało mi się opanować jazdę bez kija na 2 kołach)
Na forum zarejestrowałem się bo szukam porad sprzętowych. Nie mogę dopasować odpowiedniego rowery do mojego stylu jazdy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cześć wszystkim. Kiedyś miałem tu konto na forum ale później z niego nie korzystałem i zapomniałem danych do logowania. Jeżdżę głównie na gravelu, trochę MTB a ostatnio szosa mi się spodobała 🤭

Pozdrawiam 

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Karolina i zarejestrowałam się tutaj, ponieważ planuję swoją pierwszą większą (i samotną 😬) wyprawę rowerową i na pewno będę potrzebowała wsparcia w przygotowaniach do trasy :) w tematach rowerowych jestem prawie zupełnym świeżakiem, więc przyda mi się wiedza zaprawionych w bojach kolarzy

• +1 pomógł 3
  • Haha 1
Napisano
3 godziny temu, Karola.k napisał:

Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Karolina i zarejestrowałam się tutaj, ponieważ planuję swoją pierwszą większą (i samotną 😬) wyprawę rowerową i na pewno będę potrzebowała wsparcia w przygotowaniach do trasy :) w tematach rowerowych jestem prawie zupełnym świeżakiem, więc przyda mi się wiedza zaprawionych w bojach kolarzy

Może na takie pierwsze raz, to nie lepiej jechać jednak z kimś? Chociaż większa wyprawa u każdego coś innego oznacza, no ale na pewno pomożemy :)

Napisano

Racja, nie doprecyzowałam a nie będzie to nawet jakaś podróż zagraniczna, jedynie po Polsce. Właśnie szukałam wątku gdzie mogłabym opisać co planuję i czego mi potrzeba, ale z jednej strony to chodzi o wybór pierwszej nawigacji, z drugiej o kwestię najlepszego spakowania się z namiotem i wszystkimi potrzebnymi rzeczami, z trzeciej to pytanie o czym jeszcze nie pomyślałam w tym ekwipunku a i o giełdę też bym mogła zahaczyć, bo najchętniej kupowałabym z drugiej ręki 😅 

Napisano

@Karola.k Jeśli chodzi o pakowanie się w sakwy, namioty i te sprawy to akurat kolega @spidelli jest odpowiednią osobą do doradzania 😁

Jeśli chodzi o nawigację to nie są to tanie rzeczy a do podróży najlepsza chyba będzie Garmin Explorer 2.

Jednak proponuję założyć nowy wątek i w nim zadać te wszystkie pytania bo tu nas Admin pogoni 😁

Napisano

@Greg1 Dzięki za miłe słowo, może nie znam się tak bardzo jakbym chciał na sprzęcie ale chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami :) 

Bez względu na znak zodiaku ;) :) 

I w dedykowanym wątku, OFC 👍