Skocz do zawartości

[2500/3200] MTB i Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was serdecznie,

Razem z bratem chcemy kupić rowery - on MTB ja raczej Cross (29") 

ja mam budżet ok 2500 max 3200 zł 

brat 2500 zł  

ja:   178 cm wzrost, waga 75-80kg, dł od podłoża do krocza 80cm 

brat :  176 cm wzrostu, waga 72 kg, długośc od podłoża do krocza ok 76cm 

szukamy czegoś porządego na lata ;-) 

proszę o propozycje i pomoc w wyborze rowerów 

Napisano

wracam do temu - o tyle ile mój brat wstępnie wybrał rower to ja niestety nadal mam problem - wczoraj znalazłem coś takiego :

Giant Talon 29ER2 Rama : rama: aluminium Aluxx  widelec  SR Suntour XCR29" ( pytanie czy lepszy jest Rockshox Recon silver tk29 ???), blokada, Napęd 3x10. manetki Shimano Deore , przez tylna Shimano SLX, hamulce Tektro HDC300 (czy to dobre hamulce? ??) hydrauliczne, tarczowe, koła : obręcze alumioniowe dwuścienne Giant XC , piasty Giant Tracker Sport, opony Schwalbe rapid rob 29x2,1  

cena 3199 zł  

co wy na to ?   ewentualnie co lepszego w tej cenie ??  (przyznam szczerze, że jak usiadłem na tym rowerze to zrobił na mnie wrażenie) 

Napisano

Witam Was serdecznie,

Razem z bratem chcemy kupić rowery - on MTB ja raczej Cross (29") 

ja mam budżet ok 2500 max 3200 zł 

brat 2500 zł  

ja:   178 cm wzrost, waga 75-80kg, dł od podłoża do krocza 80cm 

brat :  176 cm wzrostu, waga 72 kg, długośc od podłoża do krocza ok 76cm 

szukamy czegoś porządego na lata ;-) 

proszę o propozycje i pomoc w wyborze rowerów 

witam 29"nie posiadam ale dla brata mysle ze mam fajny rowerek cube ltd na rebie i kompletnym xt

rower nie wymaga zadnego wkladu finansowego stan wizualny rewelacyjny.

co do ceny mysle ze bysmy sie dogadali

posiadam jeszcze inne rowery mtb chetnie wysle zdjecia

jak cos to jest kontakt

KONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290

pozdrawiam:)

Napisano

ponownie dylemat ... już myślałem, że będę wybierał między Giant a Scott'em (Giant Talon 29er 2 2013, Scott Scale 970 2013) 

... a zobaczyłem coś takiego :

http://www.sportpoint.pl/mtb-29-cali/3482-gt-zaskar-9r-sport-satin-white-satin-black-2013.html

jak się ten rower ma do wymienionych wyżej ?? 

chciałbym podpiąć się pod temat - adamuse napisz na pw jakie wrażenia ? ku czemu bardziej się skłaniasz ? 

Napisano

Twoje posty wyglądają na jakąś dewiację, lub może płacą Ci w wiadomym sklepie za proponowanie tego roweru :blink: jeszcze jeden taki post i zgłoszę to jako spam ...

Napisano

Jeżeli już zwruciłeś na to uwagę to może faktycznie za dużo:) No już kończę :) Po prostu wydaje mi się to super okazja, a wiem że niektórzy nie przeglądają wszystkich wątków.

A po tym jak przejechałem się pierwszy raz na dobrej stali to mogę powiedzieć że wrażenia i przyjemność z jazdy mnie jednak zaskoczyły, oczywiście na +.

Co do tematu może przyjrzysz się HEADowi, ktoś z forum już go kupił i coś o nim napisał w temacie 29er do 3000zł.

http://allegro.pl/head-granger-ii-shimano-xt-rock-shox-29er-2013r-i3383063307.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...