Diline Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Witam, Posiadam inny zestaw narzędzi, ale dokładnie te same elementy i mam pytanie do czego służy ten duży srebrny klucz, tamte dwie nasadki na samym dolę toolboxa i na drugim zdjęciu ten największy klucz z niebieską okładziną oraz ten po lewej stronie przy kluczu francuskim ! Dziękuję za odpowiedzi !
maclaska Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Klucz do kaset Klucz do suportu Shimano/ISIS Klucz hakowy do suportu, starych sterów Klucz do sterów PS. Jeśli nie wiesz do czego służą narzędzia, to znak, że jeszcze nie musisz ich używać.
Fenthin Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 I jeszcze ten największy z drugiego zdjęcia. Klucz do pedałów.
Mod Team Puklus Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2012 Całkiem ciekawy zestaw a ile taka skrzyneczka kosztuje ?
Diline Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Napisano 28 Czerwca 2012 Całkiem ciekawy zestaw a ile taka skrzyneczka kosztuje ? Nie pamiętam, ale w granicach 350-400 zł Dzięki za pomoc !
grochu Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 PS. Jeśli nie wiesz do czego służą narzędzia, to znak, że jeszcze nie musisz ich używać. a może to znak że chce sie dowiedzieć i zacząć ich używać?
maclaska Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Pytanie z natury egzystencjalnych: Która droga jest właściwa: A ) Mam problem - jakich narzędzi mam użyć? B ) Mam narzędzia - do czego ich by tu użyć? Litości, nie ogłupiajmy się na siłę... ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.