krakonos Napisano Wtorek o 18:18 Napisano Wtorek o 18:18 (edytowane) Macałem ostatnio w Decathlonie żółtego i jest to jak najbardziej godna polecenia konstrukcja (w wersji z GRXowymi klamkami). Szkoda że cały czas pakują tam te lipne korby FSA. Rama porządnie wykonana, wideł z wungla, wyglądał zaskakująco solidnie. Ale, jak szukasz solidnego stalowego gravela i możesz trochę dołożyć do budżetu - to brałbym Marina Nicasio 2, chyba w tej chwili jedna z ciekawszych opcji - jest pełny GRX, rama mieści szerokie kapcie (podobno 2" wchodzą z dużym zapasem), sztywne osie, flat mounty, hak UDH. I oba dostępne kolory przepiękne. Kusi mnie frameset takiego, na szczęście 😋 aktualnie nie ma nigdzie mojego rozmiaru. Jak budżetu nie naciągniesz - Esker 4.0 też fajna maszyna. Edytowane Wtorek o 18:26 przez krakonos Cytuj
trendyfendi Napisano Środa o 07:33 Napisano Środa o 07:33 @krakonos budżet jest na Marin Nicasio 2 i mocno o nim myślę. Jednakowo pojawił się Esker 4.0 na Tiagrze, ta stara wersja i jest 2 tys cebulionów tańsza i jest zagwozdka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi