Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jestem z nowymi emotami bo bardziej pasują do tego stylu forum. Zauważyłem że można w sygnaturce wstawiać grafikę, zostanie tak , czy będzie wyłączone jak na poprzednim forum ?? Jaki jest limit rozmiaru i wielkości grafiki ?

Napisano

Jest coraz lepiej, logo i kolorki wróciły i działa mi szybka odpowiedź i posty od ostatniej wizyty. AutoLogowanie też OK. Ja jestem za tym żeby były do wyboru skiny i dorzucono stare emotki do tych co są teraz :)

Napisano

Ale żeby było tak jak kiedyś na stronie głównej bo wchodzić do profilu nie każdemu się chce, a po za tym tam jest "ostatnio czytane tematy" czyli to nie to.

Nie panel kontrolny tylko klikasz w swoją nazwe użytkownika i tam opcje profilu i masz pokaż posty użytkownika.

Napisano

No właśnie, mnie też nurtuje ten numer :) ... Użytkowników mamy nieco ponad 3 tysie, a tu niektórzy mają jakieś takie dziwne, jakby w setki tysięcy szły... a właściwie to wygląda jak numery ułamkowe :) ...

Co do emotek: faktycznie nie byłoby źle, gdyby były i nowe, i stare - wszyscy byliby zadowoleni, i tradycjonaliści, i entuzjaści nowinek B) ...

Pozdrówko coraz bardziej zadowolone :) .

PS. Mam jeszcze uwagę odnośnie do kolorystyki: coś za czerwono się zrobiło :) ... Razi w oczy...

Napisano

Właśnie, co oznaczają te liczby userów takie duże ?

NO i wogóle to forum jest bardzo rozbudowane, czas się przyzwyczaić, jedynie by można skina zmienić i ikony na stronie głównej chodzi mi o (posty nowe, popularne, ogłoszenia) tego typu.

Aha jeszcze po zalogowaniu jak wejde na dany temat nie wyświetla mi, że to nowy post.

Napisano

ja, tak jak napisałem omyłkowo w innym temacie, optuję za starymi emotami (ale widzę że zdania są podzielone), a przede wszystkim za tym aby przy poście widniała data i godzina, a nie "x dni temu" itp (miejmy nadzieję że jest to wykonalne)

a ogólnie to gratulacje za sprawne przeniesienie :)

Napisano

Hm, chciałem edytować poprzedni post ale się nie udało....

Co do dat, to przy starych postach, np. z października, widnieje przy nich normalna data, a nie "x dni temu"

Napisano

Hm, chciałem edytować poprzedni post ale się nie udało....

Nie wierze B) Ja moge edytować post nawet sprzed godziny. Co do daty jest to wykonalne i pewnie niedługo się zmieni :)

Napisano

A no fakt, teraz już mogę ten poprzedni... może coś się pokićkało z moim kompem przy tamtej próbie.

Zatem odwołuję alarm, opcja "edutuj" działa :)

Napisano

Jeżeli tak bardzo wam zależy na tej dacie, to zaraz będzie... dla mnie osobiście wygodniejsze jest x godzin/minut temu ... a dopiero przy dużo starszych postach data.

Napisano

Dobre by było jeżeli odpowiedź jest z tego samego dnia to podaje ile godzin temu, a już dzień wcześniej i dalej w tył podaje pełną datę z godziną. Teraz jest tak że dopiero po ponad 2-3 tygodniach pokazuje całą datę.

Napisano

Oczywiście jest taka opcja... więc zmieniam kolejny raz (mam nadzieję, że już ostatni) :-)

Prosiłbym również o sprawdzenie autologowania (zapamiętaj mnie podczas logowania). Jak komuś nie działa, to pisać.

Napisano

Ja mam jeszcze jedno spostrzeżenie: w profilu użytkownika wyswietlają się niewłaściwe opisy do ikonek komunikatorów (pod ikonką GG jest np. ICQ) :) ...

Pozdrówko penetrujące B) .

Napisano

A moze by tak zmienic czcione w spisie tematow nie przeczytanych... Wydaje mi sie ze w poprzedniej wersji byla wyrazniejsza

Napisano

Ja mam małe pytanko w sprawie emaili informujących o odpowiedzi na tematy w których biore udział - a mianowicie jak należy to włączyć ? Walcze z tym w panelu kontrolnym i nic... Będę wdzięczy za pomoc :)

Napisano

Prosiłbym również o sprawdzenie autologowania (zapamiętaj mnie podczas logowania). Jak komuś nie działa, to pisać.

Mi działa autologowanie. Już kilka razy wchodziłem dziś na forum i jest spox - od razu jestem zalogowany :)

PS. Może dałoby się troszkę rozjaśnić ten czerwony?

Napisano

Ja mam małe pytanko w sprawie emaili informujących o odpowiedzi na tematy w których biore udział - a mianowicie jak należy to włączyć ? Walcze z tym w panelu kontrolnym i nic... Będę wdzięczy za pomoc :)

Panel kontrolny > Zarządzaj kontem email > Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie?

Troszke pomyślunku B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...