Wax Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Ja dzisiaj byłem na targach......karpiowych we Wro. A co do M. Włoszczowskiej i targów to wrzuciłby ktoś zdjęcia...
mikołaj Napisano 2 Marca 2009 Napisano 2 Marca 2009 Wczoraj przejechałem 64 km. Wycieczka niespecjalnie długa ale za to gdzie dojechałem!
Ecia Napisano 2 Marca 2009 Napisano 2 Marca 2009 He, no to przynajmniej wiemy, co się znajduje na końcu świata
Mod Team bogus Napisano 2 Marca 2009 Mod Team Napisano 2 Marca 2009 Jutro odbieram z rowerowego czerowniutkie pancerze Accenta, które już tam na mnie czekają. Niestety w Velo nie ma czerwonych zacisków Bolt-on. Będę je zamawiał przez allegro.
c1ach Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Oo ja też chcę czerwone pancerze do swojego Wczoraj byłem w rowerowym i po bardzo miłym dialogu ze sprzedawczynią zdecydowałem się kupić chwyty Accent Chess z upustem 5 zł (ma się ten urok ) A dzisiaj idę do kolegi po giętą kierownicę i piastę novateca na tył.
karnaś Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 zakupiłem nową używaną korbe. Mam nadzieje że szybko dojdzie.
Gromosmok Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Kupiłem na Allegro licznik Sigma Sport BC-1606L DTS CADENCE.
kantele Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 jakiś czas temu pisałam, że w Brendzie obiecali mi dosłać pęknięte szybki z okularów rowerowych w ramach gwarancji przysłali fajna firma niech się już zrobi trochę cieplej... chcę zacząć jeździć rowerem do pracy
Ecia Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 A propos: kantele, kiedyś byłaś zainteresowana okularami o bezbarwnych szybkach. Niedawno pojawiły się takie w AirBike'u na Dereniowej - fajne i w fajnej cenie . W dodatku zgrabne, pasują do małej damskiej buzi Ja już swoje stare wymieniłam
Robert Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Kantele, mi się już udaje dojeżdżać rowerem do szkoły Wcześniej tego nie robiłem i żałuję jedynie jakieś lepsze zapięcie kupić. Bo woźna ma problemy żeby zostawiać rower w szatni -.- Swoją drogą, dawno już tu nie pisywałem. Zmieniło się coś?
omen Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 tak zmieniło.. od piątku wsiadam na rower.. sam nie wierzę.. na razie powoli i bez szaleństw.. zobaczymy co będzieee ;D Nie wiem czemu się tak napalacie na tą naszą Maję.. zrobiła co miała zrobić.. ale bez przesady
Wax Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Wypocowałem XTC Zamontowałem podkładkę KCNC i top-capa po leciutkiej kuracji odchudzającej - jeszcze tylko polerka została. Czekam na kolejne zakupy, które idą drogą pocztową.... Może potem wyskoczę na jakaś nie długą trasę Omen, a co Tobie jest/było ? Mi dokucza ból kolana prawego, czekam na prześwietlenie...
omen Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 pęknięcie rzepki kolana lewego :/ dziś pierwsze jazdy.. 22km z średnią ~16km/h
Kuku Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 ja dziś 51,29 km ze średnią 26,08 km/h Omen wracaj do zdrowia szybko!
Quattro Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 A ja dziś hasałem po chałupie z moim nowym nabytkiem na plecach, a mianowicie wielbłądo-mułowym garbem
nikodem Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 a ja odebrałem rowerek na nowy sezon w sumie jest dokładnie taki sam jak pod koniec ostatniego ale mienił mi trener blat na 52 i linki hamulcowe pod koniec miesiąca jeszcze zmiana klamek na jakieś dyszki
Skiba_TG Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Skladalem rowerek na ten sezon zreszta wczoraj tez robilem to wieczorem. Nie dlugo bedzie w projektach...
kantele Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Ecia chyba po tamtej rozmowie kupiłam właśnie te Brendy. Nie mają co prawda bezbarwnych szybek, ale nie będę kupować specjalnie drugich okularów. Zresztą z tych jestem dość zadowolona. Tylko na snowboard się nie nadają...
creative1989 Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Odebrałem rumaka i zrobiłem kilka kółek w garażu To musisz mieć całkiem spory garaż
RedFragles Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Pierwszy raz w krótkich spodenkach w tym roku. Wreszcie była super pogoda
Svolken Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 To musisz mieć całkiem spory garaż Ano...na jakieś 52 MIEJSCA
creative1989 Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Pierwszy raz w krótkich spodenkach w tym roku. Wreszcie była super pogoda W gdańsku było co prawda 7*C, ale zimny wiatr Ano...na jakieś 52 MIEJSCA chyba, że taki
Mod Team bogus Napisano 5 Marca 2009 Mod Team Napisano 5 Marca 2009 Ostatnio zakładałem nowe pancerze. Rower już gotowy do sezonu. Jeszcze tylko jak się uda to kupię zaciski kół.
Skiba_TG Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 34km w tym roku po raz pierwszy na nowym sprzecie i pierwszy raz w tym roku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.