Skocz do zawartości

[forum] działa ?

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie forum chodzi zawsze jak na nie wchodze. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło że nie działało jak miałem chęć coś napisć :). Może mam poprostu szczęście.

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Tak jest jeżeli wyszukujesz w mniejszych odstępach niż 20 sekund(sprawdzanie nowych postów też się zalicza do wyszukania, podobnie jak posty czy tematy jakiegoś użytkownika)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Prawda, wieszało się wczoraj kilka razy dziennie, a jeśli już działało, to baaardzo wolno...

Pozdrówko uprzejmie donoszące :( .

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Mieciu chyba powyłączał tagi.

Co do prędkości to pod wieczór jest naprawdę tragedia :) Byla zrzuta na forum i myślałem, że pieniążki będą na np. poprawienie prędkości...

• 4 miesiące temu...
Napisano

Serwisy serwera. Zazwyczaj dokonywane są w nocy lub nad ranem, żeby w trakcie dnia było wszystko ok. Tego się nie przeskoczy ;)

• Root Admin
Napisano

sorry chlopaki, nie bylo mnie tu jakis czas. Nie wiem co sie swieci ostatnio, bo nie mam neta, ale problemy techniczne wynikaja raczej z obciazenia serwera, bo na tym kompie znajduje sie jeszcze inne fora, dosyc mocnie oblegane, nawet mocniej od naszego, ale na to nie ma rady. Bede mial czas, to sie trzeba bedzie tym zajac. Na razie, trzeba to przebolec.

Przepraszam za klopoty

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj po raz drugi nie można było czytać tematów, bo wyskakiwał jakiś błąd, ale nie pamiętam jaki. :-/ W każdym razie jakiś techniczny, bo było widać tylko białe tło i jakieś komunikaty w (chyba?) PHP. Następnym razem zapiszę. Dopiero po południu dało się normalnie czytać forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...