GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Jest na forum coś takiego, jak autokorekta, nie? No jest. Ostatnio sam zauważyłem jej szalone działanie, a później przeczytałem odkrycia kolegów... Jak na razie wiem, że "poprawia" niesusznie 'u' na 'ó' w faktóra, lektóra, architektóra, tektóra... Jak widać... Zapraszam do dopisywania kolejnych spostrzeżeń Można to naprawić? PS: pomyślałem, że może wszystkie "ura", ale nie, bo matura jest ok.
Ecia Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Szczerze mówiąc, nie jestem pewna, czy to aby na pewno tak hurtowo i u wszystkich działa - ja te "lektóry", "faktóry" i inne poprawiam potem na "lektury", faktury" itp. i jakoś tych moich poprawek autokorekta nie rusza . Prosimy o kolejne uwagi na ten temat - jak to wygląda u pozostałych osób? Komu się psuje, a komu nie? Pozdrówko drążące
Quattro Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Jak widać u mnie też źle poprawia...
Fifi Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 faktóra, lektóra, architektóra, tektóra U mnie też błąd.
Gucio112 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Faktóra, architektóra, lektóra. Hehehehehe, dobre to
QWEY564 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 może ten cały "system" wstawia ó wszędzie gdzie przewija się "motyw" która, który...? to by było logiczne faktóry
jurasek Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 test faktura tektura karykatura bambura wynik testu pozytywny co to może byc bambura ?
Quattro Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Widać nam... szarym userom korekta płata figle, a u partii rządzącej wszystko jest w jak najlepszym porządku
peeres Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 jeszcze jeden teścik: który, lektóry edit: najwidoczniej korekta nie działa na "wyższych rangą"
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2008 Mod Team Napisano 17 Lipca 2008 Faktóra, matura, lektóra. U mnie też do bani.
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 faktóra, matura, lektóra, architektóra tylko czemu matura dobrze ? Zgadzam się z MateuszA :] IMO ma rację Tylko jak to naprawić xD ?
anulkaa Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Opera 9.51 Kompilacja 10081 Platforma Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.6 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Opera 9.51 Kompilacja 10081 Platforma Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.6 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Firefox 2.0.0.16 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Firefox 2.0.0.16 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra InternetExplorer 7.0.5730.13 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra InternetExplorer 7.0.5730.13 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- Na niczym mi nie działa
MrJ Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 faktóra lektóra architektóra która A jednak (j)elita też bywa poszkodowana! Miejmy nadzieje nie zacznie przerabiać "Lepper" na "bórak"
GdyniaBiker Napisano 17 Lipca 2008 Autor Napisano 17 Lipca 2008 To pewnie tylko admini stoją ponad ortografią I może dzięki temu mogą poprawiać.. (i lansować nowe rozwiązania językowe ) Zapraszamy kolejnych odważnych modów i adminów do teściku, proszę dmuchnąć Obciach, kto ten skrypt pisał, MIECIUUUUU, musimy poważnie porozmawiać jeszcze jeden teścik: który, lektóry A Ty byś chciał, żeby "który" było przez 'U" ?
peeres Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Wysądziłem, że skoro juraskowi test wyszedł pomyślenie to może ktoś coś zrobił z poprawianiem i przestało poprawiać "kt*ury" na "który". Ale moje wysądzenie było złe...
QWEY564 Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 która lektóra architektóra no czyli bzdura:P taaaaa
Root Admin Mieciu Napisano 18 Lipca 2008 Root Admin Napisano 18 Lipca 2008 bo jest ustawione na *który* i *która* poprawiłem, ale nie wiem jak to będzie. prosze testowac
Mathieo Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 bzdóra, kabóra, architektóra, która mi nie działa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.