Skocz do zawartości

[muza]

fryta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Osobiście oddałem 2 głosy (w domu i w pracy). A przed chwilą napisałem około 30 osób z listy GG i mniej więcej połowa zagłosowała :). Ale Cow Army też nie próznują :/

Napisano

No to masz drugi głos z mojej strony. Cow Army też się na jakims forum reklamuje. Widocznie tamte forum jest bardziej zdyscyplinowane bo zaczynają się oddalać :)

Napisano

Hehe, już tylko 10 głosów różnicy, jeszcze wczoraj było 30 kilka :).od moich znajomych spokojnie ponad 20, bo co rusz ktoś odpisuje, że zagłosował :).

Napisano

ja np. napisałem sobie taką formułkę

cześć
wejdź proszę tutaj:
http://www.bigstarfestival.pl/main.php?id=6&sub=1
i zagłosuj na DOWNHILL, z góry dzięki

I rozesłałem do sporej części znajomych z listy GG, w tej chwili już przynajmniej 2/3 z nich zagłosowało :) .

Tak więc do roboty - formułkę już macie :)

Napisano

A ja sobie zmieniłem sygnaturkę. Może nie wszyscy wiedzą o akcji :)

Proszę szanowną administrację o pozwoleństwo na pisanie OT do 2 lipca w celach rozreklamowania akcji :) :028:

Napisano

Wiem że to nieuczciwe ale co tam, i tak głosowanie tego typu to szemrana sprawa sama w sobie :) Dla ludzi z dynamicznym ip: kasuję stosowne ciasteczko, disconnect, connect, odśwież, głosuj, "twój głos został dodany i przekazany do sprawdzenia" :)

Napisano
Jeśli dostane bezpłatne zaproszenie na koncert do tego beczkę piwa dwa kiło zwyczajnej to zagłosuje inaczej mi sie nie opłaca ;)

jak zwykle jesteś bezinteresowny ;) (beczka - nie stać nas, jeszcze nie zarabiamy na graniu...)

Głosowanie kończy się 2 lipca

Non-stop przesyłam podziękowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...