Maciorra Napisano Czwartek o 13:14 Napisano Czwartek o 13:14 (edytowane) Jeśli ktoś lubi klasyczne 5.10 Freeridery (także Pro) , to teraz jest czas na wykupywanie resztek ze sklepów, bo od wiosny Adidas zmienia im wygląd, branding i nie wiadomo czy nowe będą równie wygodne jak stare. Brzydsze będą na pewno, przynajmniej wg mnie:) https://www.pinkbike.com/news/adidas-release-updated-freerider-line-with-three-stripes-branding-and-clipless-model.html Edytowane Czwartek o 13:16 przez Maciorra Cytuj
Mod Team sznib Napisano Czwartek o 14:49 Mod Team Napisano Czwartek o 14:49 Adibos ? To jakaś chińska podróba z 5 paskami? Cytuj
KrzysiekCH Napisano Czwartek o 15:34 Napisano Czwartek o 15:34 Mam zawsze jedna parę na zapas, ale może faktycznie warto dokupić jeszcze kilka, żeby starczyło na kolejne 10 lat. Te paski tak średnio mi się podobają… Cytuj
Maciorra Napisano Czwartek o 16:52 Autor Napisano Czwartek o 16:52 2 godziny temu, sznib napisał: Adibos No takie miałem skojarzenie, że wyglądają jak chińska podróba.:) Cytat Te paski tak średnio mi się podobają… Też tak mam... Cytuj
bashey_pl Napisano Czwartek o 17:40 Napisano Czwartek o 17:40 Jakieś takie strasznie "plastykowe" dla mnie. I jak noszę ogólnie buty Adidasa na co dzień, tak te paski jak Wam mi tu nie pasują. Cytuj
chester_jds Napisano Czwartek o 17:46 Napisano Czwartek o 17:46 Te boa clipless mi się podobają, ale za 250 baksów to ślicznie podziękuję. Cytuj
RabbitHood Napisano Czwartek o 17:56 Napisano Czwartek o 17:56 To jak już jesteśmy przy wyglądzie to mi się zawsze bardziej Northwavey podobały! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi