Maciorra Napisano wczoraj o 13:14 Napisano wczoraj o 13:14 (edytowane) Jeśli ktoś lubi klasyczne 5.10 Freeridery (także Pro) , to teraz jest czas na wykupywanie resztek ze sklepów, bo od wiosny Adidas zmienia im wygląd, branding i nie wiadomo czy nowe będą równie wygodne jak stare. Brzydsze będą na pewno, przynajmniej wg mnie:) https://www.pinkbike.com/news/adidas-release-updated-freerider-line-with-three-stripes-branding-and-clipless-model.html Edytowane wczoraj o 13:16 przez Maciorra Cytuj
Mod Team sznib Napisano wczoraj o 14:49 Mod Team Napisano wczoraj o 14:49 Adibos ? To jakaś chińska podróba z 5 paskami? Cytuj
KrzysiekCH Napisano wczoraj o 15:34 Napisano wczoraj o 15:34 Mam zawsze jedna parę na zapas, ale może faktycznie warto dokupić jeszcze kilka, żeby starczyło na kolejne 10 lat. Te paski tak średnio mi się podobają… Cytuj
Maciorra Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, sznib napisał: Adibos No takie miałem skojarzenie, że wyglądają jak chińska podróba.:) Cytat Te paski tak średnio mi się podobają… Też tak mam... Cytuj
bashey_pl Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Jakieś takie strasznie "plastykowe" dla mnie. I jak noszę ogólnie buty Adidasa na co dzień, tak te paski jak Wam mi tu nie pasują. Cytuj
chester_jds Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Te boa clipless mi się podobają, ale za 250 baksów to ślicznie podziękuję. Cytuj
RabbitHood Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu To jak już jesteśmy przy wyglądzie to mi się zawsze bardziej Northwavey podobały! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi