Netrox Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Witam. Planuje kupić amortyzator do mojego roweru (Lazaro rx29). Aktualnie mam w nim najtańszy amortyzator mode. Znalazłem tego rock shoxa w cenie 480zl. Opinie znalazłem różne więc chciałbym was zapytać jak sprawa wygląda. Czy warto. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Judy bym nie kupił. Popatrz w CentrumRowerowe, bo mają teraz bardzo dużo widelców na wyprzedaży. Cytuj
Netrox Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Ale na co zwrócić uwage? Co jest minusem tego Judy? Bo raczej w tych pieniądzach to tylko sprężyna i tłumika lepszego nie będzie Cytuj
chudzinki Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wrzuć link. Przy prostej sterówce i zwykłej osi wyboru dużego nie będzie. Cytuj
Netrox Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-judy-silver-tk-pd21253/?v_Id=291008 Cytuj
chudzinki Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Ale wiesz, że to też sprężyna? Tutaj powietrzny https://www.bike-discount.de/en/rockshox-judy-silver-tk-29-solo-air-100-qr Pytanie: jaki jest Twój budżet? Edytowane 14 godzin temu przez chudzinki Cytuj
Netrox Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Wiem że sprężyna. Aczkolwiek aktualny amortyzator jest bardzo mocno budżetowy. Wręcz słychać tę sprężynę jak odbija. Budżet myślę do 500zl biorąc pod uwagę cenę roweru Cytuj
chudzinki Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Na pewno będzie lepszy od tego Mode, ale efektu wow zapewne nie będzie. A może będzie...(?) Przy takim budżecie wyboru w nowych nie masz. Ewentualnie popatrz na OLX, nieraz ludziska sprzedają nowe zdemontowane z roweru. Cytuj
NerfMe Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Ja bym zaczął zbierać na nowy rower. Szczególnie, że w jednym z tematów pisałeś o skakaniu, a w drugim o fullu. Nie warto w ogóle do tego roweru dokładać. Cytuj
Netrox Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Tak. Mam w planach zmienić rower na fulla. Aczkolwiek nie wiem czy będzie to na następny sezon czy jeszcze dalej, dlatego myślę też o wymianie amortyzatora niewielkim kosztem żeby do tego czasu poprawić troszkę komfort jazdy. Cytuj
Dokumosa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Na judy silver, nawet ze sprężyną powietrzną, szkoda każdej złotówki. Jesli ograniczeniem jest sterówka i oś to przyzwoita alternatywa to manitou markhor. Przynajmniej rdza go nie wciągnie jak tą judy. 1 Cytuj
Netrox Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Tak aczkolwiek cena ponad 2 razy wyższa. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 godzin temu Mod Team Napisano 7 godzin temu Judy Silver to ciężkie kowadło... Lepiej chyba kupić jakąś używkę, albo nowy z demontażu, ale nie Judy, chyba że Gold. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi