ernorator Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Po ostatnim – kolejnym już – spotkaniu z pieszym (choć rowerzyści też się zdarzają), który miał słuchawki na/w uszach i nie słyszał ani dzwonka, ani piasty, zacząłem się zastanawiać, czy da się coś z tym zrobić. Sytuacja jak zwykle, wyprzedzam, nagły ruch pod koła i na koniec pretensje, żebym to ja „uważał jak jadę”. Zacząłem się zastanawiać czy z tym coś można zrobić bez uciekania się do przemocy fizycznej I tak trafiłem na ciekawy filmik, poziom zaangażowania Skody mówi mi, że nie jestem sam chociaż na "ludzi" kompletnie bezmyślnych co nie słyszą bo mają volume rozkręcona na maxa i tak nie zadziała. 1 Cytuj
Eathan Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Raczej trzeba myśleć jak zamontować coś takiego i nie podnieść wagi zbyt mocno. Inne wynalazki nie sprawdzają się. Tutaj masz gwarancję skutecznego oczyszczenia drogi przed rowerem. 1 3 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Kwietnia Mod Team Napisano 8 Kwietnia Przebija nawet sprzęt z remake'u "Dzień Szakala", no i szybkostrzelność robi wrażenie (60/sek.) 1 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia (edytowane) Zapewne nie wszędzie i na wszystkich zadziała, ale może warto spróbować zanim anihilujemy słuchawkowiczów rozwiązaniem zaproponowanym przez @Eathan Edytowane 8 Kwietnia przez CoolBreezeOne 2 6 Cytuj
pecio Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Moje pieseły mają takiego kaczora , świnki itp.i nigdy nie wpadło do mojej głowy takie zastosowanie rowerowe @CoolBreezeOne 👍 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Sobota o 00:42 Mod Team Napisano Sobota o 00:42 Na pewno dobry patent na zwierzęta - byle drapieżnika nie zwabić A wracając do działka wyżej, to bardziej efektowne : , i jeszcze lepsze : Ale żeby tak od razu w obiekt kultu religijnego ? Symbole przezornie zdjęte. 1 Cytuj
Eathan Napisano Sobota o 04:48 Napisano Sobota o 04:48 Biorę to pierwsze. Wygląda na to, że jak walniesz w ubranego pieszego to zostaje bez ubrania To będzie robić robotę. Hałas + nagle wysyp golasów na ulicy. Jak pójdą za tym filmy na YT i narracja, że chodzenia po DDRkach skutkuje dziwnymi problemami to może wreszcie będzie idealnie 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Sobota o 15:15 Mod Team Napisano Sobota o 15:15 Bardziej humanitarnie : Aż kur zapiał Cytuj
pecio Napisano Sobota o 16:32 Napisano Sobota o 16:32 Szybka kremacja latarką ....genialne 😁i jakie tanie. Cytuj
kazafaza Napisano Sobota o 19:38 Napisano Sobota o 19:38 Straszni z Was sadyści. Aż miło popatrzeć! Ja zaś jestem za klasycznym rozwiązaniem problemu: p.s.: hehełki na bok - czapki z głów dla Skody! 1 Cytuj
Eathan Napisano Niedziela o 05:12 Napisano Niedziela o 05:12 Oglądając klasykę od @kazafaza nasuwa się skojarzenie odnośnie młotka... 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 07:27 Napisano Niedziela o 07:27 (edytowane) Ja pierdziuuuu to jest jeszcze Forum Rowerowe czy sado-maso ? 😉😁 A tak nawiasem pisząc zawsze lepiej zapobiegać niż leczyć. W związku z tym zanim ekipa ludzi w słuchawkach dotrze na DDR my już podejmujemy działania zaradcze . https://youtu.be/jOaXelGCk8U A tak serio . Robiłem w piątek rower gościowi i na kierownicy miał takie coś jak na zdjęciu poniżej. Myślałem ,że to jest lampka jak patrzyłem z góry i z ciekawości nacisnąłem guzik. Momentalnie wyskoczyłem z trampek . Edytowane Niedziela o 07:57 przez pecio 1 Cytuj
filipog44 Napisano Poniedziałek o 16:00 Napisano Poniedziałek o 16:00 (edytowane) To jest odpowiednie rozwiązanie Edytowane Poniedziałek o 16:00 przez filipog44 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi