KamerografPL Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć, przymierzam się do zakupu Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 (2025) - https://trekking24.pl/pl/szosowe/17691-rower-szosowe-giant-tcr-advanced-pro-0-di2-mercury-2025.html Specyfikacja wygląda bardzo dobrze (Ultegra Di2, karbon, lekka rama), ale chciałbym zapytać: 1, Czy Waszym zdaniem ten model jest realnie wart swojej ceny? 2. Mam obawy co do kół hookless – jak z bezpieczeństwem i praktyką na szosie - słyszałem na ten temat mieszne opinie. 3. Czy są sensowne alternatywy do ok. 15 tys. zł, które warto rozważyć zamiast tego Gianta? Z góry dzięki za opinię Cytuj
Michal2008 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1. za 16 i to z polskiego sklepu moim zdaniem bardzo. 2. - 3. w polskich sklepach raczej nie, za granicą może może. Cytuj
RabbitHood Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Co do hooklesów - nie ma tu mieszanych opinii. Jest tylko jedna - GORSZE rozwiązanie tylko po to, żeby taniej i łatwiej producentom robiło się obręcze. 2 Cytuj
KamerografPL Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu No właśnie też mam taką opinię, zwłaszcza, że wydaje to się być rozwiązanie dosyć niebezpieczne. Na oku mam jeszcze Bianchi INFINITO ICR Velomann z Ultegra DI2, która ma normalne obręcze i jest w podobnych pieniądzach, ale chciałem się upewnić co do hooklesów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi