przecietny.kolarz Napisano Sobota o 07:26 Napisano Sobota o 07:26 A chłop który już dawno się zmył, chciał sobie tylko szosą pojeździć... Cytuj
pierotez Napisano Niedziela o 08:51 Napisano Niedziela o 08:51 Cwaniaków nie brakuje 😄😉 Ale jest zajawka, a z chłopakami się przedłuża. Aż czasami zatęsknię za romantycznymi wycieczkami 😢 Cytuj
wolf24 Napisano Niedziela o 12:48 Napisano Niedziela o 12:48 (edytowane) Romantyczne to ja Tobie proponuję wypad na rower ale z kobietą(niekoniecznie żoną .)...park krajobrazowy wzniesień łódzkich najlepiej Velo Czorsztyn.....tempo odpowiednie i dostajesz w tych okolicznościach przyrody....nie będę kończył.:) Edytowane Niedziela o 12:51 przez wolf24 1 Cytuj
pierotez Napisano Niedziela o 13:15 Napisano Niedziela o 13:15 Aa! ale kontynuujemy inwestycje szosowe 😉 Czorsztyn, Dunajec zaliczony. Znajomy ciągnie na Green ale dopóki nie zrobie formy to nie mam parcia 🥱 Z koleżanką dobrze radzisz!, mła nie lubi na rowerach 🥲 Będę się musiał na sławne rondo w wawie wybrać, tam sporo koleżanek samotnych jeździ 🙂 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Poniedziałek o 07:54 Napisano Poniedziałek o 07:54 A wszystkie na pewno tylko czekają na towarzystwo jakiegoś szosowego napaleńca 1 Cytuj
pierotez Napisano Poniedziałek o 11:32 Napisano Poniedziałek o 11:32 (edytowane) UPS! Sprawy się pokomplikowały, trenażer wahaa właśnie wszedł. A więc Caad al. idzie do treningów stacjonarnych. Po rozmowach ze starszymi i mądrzejszymi jest parcie na TCR 0, 1 lub 2 w zależności od ceny 🙂 Edytowane Poniedziałek o 11:33 przez pierotez Cytuj
sivesgaard Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Wiecie co jest najlepsze w byciu człowiekiem? To, że wszystko jest subiektywne. Ja na swoim gravelu mogę mieć dużo więcej frajdy od Was w ustawkach i vice versa. Najlepsze jest to, że nie da się tego zmierzyć i porównać więc możecie sobie darować narzucanie swojej filozofii. Cytuj
zlatan Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, sivesgaard napisał: Wiecie co jest najlepsze w byciu człowiekiem? To, że wszystko jest subiektywne. Ja na swoim gravelu mogę mieć dużo więcej frajdy od Was w ustawkach i vice versa. Najlepsze jest to, że nie da się tego zmierzyć i porównać więc możecie sobie darować narzucanie swojej filozofii. To po co zakładasz tu ciągle nowe wątki z coraz dziwniejszymi pytaniami? Zamiast pytać ludzi o filozofię na temat coraz większych pierdół, możesz przecież słuchać się swojego subiektywnego osądu i mieć frajdę po swojemu na rowerze. 1 Cytuj
KNKS Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, sivesgaard napisał: Wiecie co jest najlepsze w byciu człowiekiem? To, że wszystko jest subiektywne. A najlepiej to nie pic, nie palić i nie używać brzydkich wyrazów. 😁 Wyjechać w Bieszczady i wąchać kwiatki. Edytowane 15 godzin temu przez KNKS 1 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, sivesgaard napisał: Wiecie co jest najlepsze w byciu człowiekiem? To, że wszystko jest subiektywne. Ja na swoim gravelu mogę mieć dużo więcej frajdy od Was w ustawkach i vice versa. Najlepsze jest to, że nie da się tego zmierzyć i porównać więc możecie sobie darować narzucanie swojej filozofii. Czekaj, zaraz, aż musiałem sprawdzić. Przecież to Ty założyłeś ten wątek, pytając o ustawki i rower szosowy. Przecież chciałeś nawet kupować karbonowe stożki i chyba kupiłeś kierownicę i coś tam jeszcze. O co chodzi? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi