Jontek13 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jeżdżę od 2 lat amatorsko na rowerze. Uwielbiam jeździć ale strasznie irytuje mnie szukanie tras rowerowych. Jest parę kanałów na Yt z pięknymi widokami ale nie pokazują one ,, od kuchni " planowania trasy. Więc postanowiłem że od następnego roku spróbuję amatorsko stworzyć kanał rowerowy. Zastanawiam się, co Was najbardziej frustruje na obecnych kanałach? Czego Wam brakuje w recenzowaniu tras (np. czytelności GPS, informacji o dojeździe, dostępności serwisu)? Które typy tras (np. Velo Czorsztyn, górskie, autorskie) są dla Was najciekawsze? Na co kłaść największy nacisk w filmie (sprzęt, widoki, nawierzchnia)? Dzięki za wszelką pomoc! Przyda mi się do stworzenia naprawdę wartościowego kanału Cytuj
bzyk69 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu "Czego Wam brakuje" Cycków. Musi być dużo. Daj cycki na główną, będzie git. 1 Cytuj
pecio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @Jontek13 może dla rozpoczynającego śmiganie "amatora" trafisz w gust i będziesz guru ..... jak tak strasznie chcesz zaistnieć na YT. Ale większość tutaj zjadła zęby na objeżdżaniu świata. To tak jak gość który kupił sobie szlifierkę firmy 'X" i snuje swoje " bezcenne "wywody jak się nią profesjonalnie posługiwać. A miał ją w ręce raptem trzy razy. Cytuj
Tomek595 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Jontek13 problemy niedoszłych influenserów Cytuj
grzech1991 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu większość tutaj - większość na forum, a kanał będzie pewnie do ogółu kierował. Mnie denerwuje brak GPXów i opisów technicznych tras, robi to tylko chyba endurofina - ale płatnie. Cytuj
Tyfon79 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Dobry kanał na YT by miał sens powinien mieć wstęp czyli mniej więcej opis gdzie co i jak włącznie z potencjalnym parkingiem bo wielu szuka darmochy zamiast płacić cwaniakom. Potem w trakcie jazdy opis słowny gdzie się jedzie, jaki szlak, co widać dookoła. Proste? Proste i jest kilka fajnych kanałów, które idą w tym klimacie choćby tu jednego z forumowiczów od wpadania głazów w tylne przerzutki. Niestety jakoś tak mi się wydaje, że im coś jest lepszego tym widowni coraz mniej ale jak ci się chce to próbuj. Opisy techniczne jakoś specjalnie za kilkoma wyjątkami nie mają żadnego sensu obecnie przy tym rozrzucie umiejętności. To już trzeba się wspomagać konkretnym odcinkiem czasem u kogoś innego, szukać fotek a najlepiej mieć to gdzieś bo kamery strasznie zniekształcają rzeczywistość. Edytowane 1 godzinę temu przez Tyfon79 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi