Jontek13 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jeżdżę od 2 lat amatorsko na rowerze. Uwielbiam jeździć ale strasznie irytuje mnie szukanie tras rowerowych. Jest parę kanałów na Yt z pięknymi widokami ale nie pokazują one ,, od kuchni " planowania trasy. Więc postanowiłem że od następnego roku spróbuję amatorsko stworzyć kanał rowerowy. Zastanawiam się, co Was najbardziej frustruje na obecnych kanałach? Czego Wam brakuje w recenzowaniu tras (np. czytelności GPS, informacji o dojeździe, dostępności serwisu)? Które typy tras (np. Velo Czorsztyn, górskie, autorskie) są dla Was najciekawsze? Na co kłaść największy nacisk w filmie (sprzęt, widoki, nawierzchnia)? Dzięki za wszelką pomoc! Przyda mi się do stworzenia naprawdę wartościowego kanału Cytuj
bzyk69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu "Czego Wam brakuje" Cycków. Musi być dużo. Daj cycki na główną, będzie git. 1 Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Jontek13 może dla rozpoczynającego śmiganie "amatora" trafisz w gust i będziesz guru ..... jak tak strasznie chcesz zaistnieć na YT. Ale większość tutaj zjadła zęby na objeżdżaniu świata. To tak jak gość który kupił sobie szlifierkę firmy 'X" i snuje swoje " bezcenne "wywody jak się nią profesjonalnie posługiwać. A miał ją w ręce raptem trzy razy. Cytuj
Tomek595 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Jontek13 problemy niedoszłych influenserów Cytuj
grzech1991 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu większość tutaj - większość na forum, a kanał będzie pewnie do ogółu kierował. Mnie denerwuje brak GPXów i opisów technicznych tras, robi to tylko chyba endurofina - ale płatnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi