Jontek13 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Jeżdżę od 2 lat amatorsko na rowerze. Uwielbiam jeździć ale strasznie irytuje mnie szukanie tras rowerowych. Jest parę kanałów na Yt z pięknymi widokami ale nie pokazują one ,, od kuchni " planowania trasy. Więc postanowiłem że od następnego roku spróbuję amatorsko stworzyć kanał rowerowy. Zastanawiam się, co Was najbardziej frustruje na obecnych kanałach? Czego Wam brakuje w recenzowaniu tras (np. czytelności GPS, informacji o dojeździe, dostępności serwisu)? Które typy tras (np. Velo Czorsztyn, górskie, autorskie) są dla Was najciekawsze? Na co kłaść największy nacisk w filmie (sprzęt, widoki, nawierzchnia)? Dzięki za wszelką pomoc! Przyda mi się do stworzenia naprawdę wartościowego kanału Cytuj
bzyk69 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu "Czego Wam brakuje" Cycków. Musi być dużo. Daj cycki na główną, będzie git. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi