CC_PL Napisano wczoraj o 13:42 Napisano wczoraj o 13:42 Polecam video, temat dotyczy każdego rowerzysty i nie tylko rowerzystów. Każdego z nas! Wywiady z profesor G. Cichoń oglądam często (głównie z Mateuszem Ostręgą) na Youtube, więc śmiało mogę polecić. Jest tego znacznie więcej, ale od czegoś trzeba zacząć, warto posłuchać, bo mam wrażenie, że większość Polaków nie jest jeszcze w temacie A to źle! Jak temat spotka się z zainteresowaniem to wrzucę więcej, jak nie to - trudno, nic na siłę ! Cytuj
Tyfon79 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jak nie jest w temacie? Jest i to doskonale o tym wie co widać w komentarzach jak ktoś przestrzega przed syfem z sklepach. Zjem bo mi smakuje i tyle. Przypominam, że co trzeci Polak ogląda kogoś kto testuje takie g..no chemiczne jak kebaby więc o czym rozmowa. Nagle wszyscy nas trują i się obudzili. Ja kupuje mleko z Limanowej w workach bo to już jedna z nielicznych mleczarni, która linię utrzymuje. Kupuje od ludzi z tamtych rejonów, którzy mają budę na placu. Na pytanie czemu tak mało się go sprzedaje jest prosta odpowiedz; ludzie chcą jak najdłuższy termin choć latają do sklepów jak ze sraczką. I to by było na tyle w kwestii teorii spiskowych bo niestety chcącemu nie dzieje się krzywda. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Akurat żywność "z budy" to też taka różowa nie jest. W ostatnim spisie rolnym dorabiałem sobie do pensji jako spisowy - przy okazji rowerkiem objeżdżałem sobie całą gminę. To co rolnicy "deklarują" że sypią na pola i dają do skarmiania zwierzętom to pożalsięboże. I to dobrowolnie się do tego przyznawali, a co dopiero to co przemilczali? 1 Cytuj
Tyfon79 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Buda, pawilon, stoisko, zwał jak zwał. Towar firmowy z OSM Limanowa. Od nich śmietana 18-ka ma zupełnie inny kolor i konsystencję od tego innego szajsu a i tak ludzie kupują bardziej znane marki. Zresztą chyba Stokrotka ma jeszcze mleko z OSM Skała w workach i też schodzi dramatycznie. Ogólnie z racji zawodowych musiałem często robić zakupy wszędzie od Makro, Biedry, i inne Oszołomy więc się napatrzyłem na przyzwyczajenia ludzi i swoje zdanie mam wyrobione. Ludzie wpierniczą nawet kupę jak ładnie będzie przygotowane i pachnieć i tu piję choćby do masy produktów gdzie mieli się wszystko włącznie z piurami i kopytami. Wystarczy zobaczyć co oferuje taka Żabka i to się cały czas piorunem rozwija. Cytuj
CC_PL Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Tym tematem mało kto się interesuje, ja natomiast uważam. że warto wiedzieć co wkładamy do gęby W temacie żywności (jej zdrowotnych właściwości, albo szkodliwości) oprócz prof. G. Cichosz wiele do powiedzenia mają: - Mateusz Ostręga (dietetyk) - zdrowie i szkodliwość pożywienia - lekarz Marek Skoczylas - przedstawia naturalne sposoby leczenia na podstawie najnowszych badań klinicznych - lekarze, Bracia Rodzeń - specjaliści od Keto Diety i ogólnie zdrowego żywienia - dietetyk, dr. Bartek Kulczyński - podobnie jak Skoczylas, podobna tematyka - dr Tadeusz Oleszczuk [Sekrety Długowieczności] - tematyka zdrowego żywienia i leczenia metodami naturalnymi głównie - Bartosz Czekała - bardzo dużo interesujących informacji z dziedziny medycyny To nie jest pełna lista, ale jak tych raz po raz posłuchacie na YT to będziecie dużo mądrzejsi. Media mainstreamowe rzadko poruszają tematy, które przedstawiają polecani przeze mnie lekarze. Warto ich słuchać - mądrzy ludzie i przekazują porady, których raczej nie usłyszycie u swojego lekarza!. Polecam bardzo. Warto! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi