Kalafiorowa Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Bardzo turystyczne MTB, albo w miarę terenowy cross 173 cm jazda rekreacyjna, głównie przejażdżki z dziećmi i jednodniowe wycieczki - bardzo dawno nie jeździłam na rowerze (10 lat i nie był to żaden specjalny rower) Przymierzałam się do liv rove 1 i bardzo mi się podobał, ale po przejechaniu się na liv tempt 0 2024 (tylko po sklepie) czułam się zdecydowanie pewniej. Zastanawiam się jeszcze nad włożeniem do liv szerszej opony Coś innego co warto zobaczyć w tej cenie i klasie? Cytuj
chudzinki Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu Jeżeli nie przeszkadza Ci męska rama i chyba brak możliwości przymiarki to Polygon Heist X7. Rove 1 - bardzo fajny i lekki cross. Tempt 0 - w promocji jest jak najbardziej OK. Co prawda ma giantowski amortyzator, nie ma sztywnych osi i taperowanej główki, ale jest stosunkowo lekki. Zwróć uwagę na przełożenia - crossy są robione bardziej pod asfalt, a MTB pod cięższy teren. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi