Mandoleran Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) @Czajura Dostałeś już propozycje, a co kupisz to Twoja sprawa. Ogólnie odnoszę wrażenie że chcesz coś kupić które sam znalazłeś, jedynie potrzebujesz do tego czyjeś aprobaty, że mój wybór jest jedyny i słuszny . Skoro propozycja keltu się nie podoba ( co swoją drogą powinna zakończyć temat ) to kup obojętnie jaki rower który będzie się Tobie podobał. Edytowane 6 godzin temu przez Mandoleran Cytuj
Czajura Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Ale czy ja napisałem, że mi się nie podoba ? Raz, że jeden nie ma rozmiaru, a drugi konieczny do zamówienia z zagranicy czego nie chce, bo przy ewentualnych problemach z rowerem nie mam zamiaru bawić się w zagraniczne wysyłki. Ja natomiast, poza kilkoma wyjątkami w tym wątku, odnoszę wrażenie, że jak nie szukasz roweru za 10k + to jesteś traktowany jak jakiś przybłęda co chce kupić byle co ;] Cytuj
Mandoleran Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Skoro rozmiar nie teges, no to trzeba napisać jaki potrzebujesz. Wtedy nie byłoby żadnych nieporozumień Cytuj
Czajura Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 176 cm, rama w okolicach 18-19 cali, zazwyczaj M, ale też L w niektórych modelach ;] Cytuj
wr81 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W rozmiarówkach wypada to właśnie często między M i L. Sam mam 177/178cm i dość krótkie nogi i za każdym razem jest dylemat, zazwyczaj kończąc się mniejszym rozmiarem. Niektóre firmy mają pośredni M/L. Co do rowerów z pierwotnej listy to jak pisał @Greg1 z tych modeli najlepiej się chyba prezentują Romet i Focus. Whistler 3.8 naprawdę ładnie się prezentuje, tyle że z rok temu bywał regularnie w wyprzedaży po 2500 PLN i w tej cenie był ok jak za rower "w starych standardach osi i główki". Propozycje @keltu były bardzo dobre -Radon jealous jest w sumie domyślnie poleceany w tym zakresie cenowym i dostępny stale w dobrej cenie w odróżnieniu od innych ofert gdzie wiele zależy od promocji wyprzedaży. Ma ramę w obecnych standardach i jest dość lekki jak na swoją cenę. Dostępny tylko wysyłkowo z bardzo dużego sklepu w Niemczech. -Stevens Devils Trail - to był hit ze 2 miesiące temu gdy ten rower pojawił się na allego za 2.5 tyś, obcnie są tam już tylko rozmiary 20 i 22 a pełna oferta pojawiła się na Centrumrowerowym za 3999PLN.... Widzę że zaczęły latać propozycje ponad 3 tyś to też dorzucę... klasyczna pozycja: https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-merida-big-nine-300-lite-m-17-metallic-teal-black-air-17425500325 Cytuj
Czajura Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki, fajna ta merida ;] Dodaje do listy ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi