Czikol Napisano wczoraj o 13:51 Napisano wczoraj o 13:51 Cześć, Czy mierzył się już z Was z podobnym problemem, w jak najbardziej sensowny sposób przechowywać dwa rowery MTB (XL i S) w komórce lokatorskiej o powierzchni 1,63m^2 (1,32 x 1,23), sufit 2,86. Jaki typ montażu i rodzaj uchwytów/haków pozwoli je tam upchać i pozostawić miejsce na pozostałe graty? Jedyne sensowne rozwiazanie które mi przychodzi to montaż rowerów w pionie bokiem do ściany, jeden obok drugiego. Cytuj
Eathan Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Coś takiego => https://rtrbikes.com/pl/produkt/kranked-twist/ ? Cytuj
Czikol Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Na jeden rower wydaje się to super rozwiązanie, ale niestety potrzebuje zamontować w pionie dwa rowery. Jeden przy drugim. Cytuj
Eathan Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) @Czikol kupujesz dwa. Wieszasz obok siebie. Jeden niżej, drugi wyżej. Edytowane 9 godzin temu przez Eathan Cytuj
Czikol Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu @Eathan no racja, jest to jakaś opcja. Dzięki Cytuj
Greg1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Obejrzyj sobie tego gościa, on ma w ten sposób powieszone rowery na tego typu obrotowych, pionowych wieszakach, że jeden wisi wyżej a drugi niżej, od 2:05 mniej więcej: Edytowane 6 godzin temu przez Greg1 1 Cytuj
Czikol Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Tak właśnie chyba zrobię, ale żeby jeszcze więcej miejsca zaoszczędzić będę poluźniał kierownicę i obracał ją o 90 stopni, aby jeszcze bardziej “przykleić” rower do ściany. Myślałem również o zwykłym haku i zaczepiać rower o obręcz, ale nie wiem czy to źle nie wpływa na rower tzn. na łożyska, amortyzator itp i nie powoduje żadnych luzów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi