SCOTTYZ Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja Ktoś wie ile było, jest wersji tego mostka, długości i kąty ? Z tego co udało mi się znaleźć w necie to chyba są dwa rodzaje.. Jak zmierzyć kąt mostka domowym sposobem ? Cytuj
RabbitHood Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja A mówiła pani w szkole - Jasiu ucz się matematyki w życiu ci się przyda! Cytuj
KNKS Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja 14 godzin temu, SCOTTYZ napisał: Jak zmierzyć kąt mostka domowym sposobem ? Kąt mostka zawsze jest oznaczony na tymże. Cytuj
SCOTTYZ Napisano 7 Maja Autor Napisano 7 Maja Załączyłem zdjęcia tych mostków Widać że pomarańczowy 1,5 xr jest sporo wyżej i nie mam jak zmierzyć tego kąta Te podkładki które widać pod 2.0 Xr można gdzieś dokupić ? Są takie dość specyficzne zaginane na końcu Rowery, szaro pomarańczowy Scott scale 930 2016 czarno żółty Scott scale 930 2018 Cytuj
Maciorra Napisano 7 Maja Napisano 7 Maja Oba mogą mieć ten sam kąt (tak na oko) tyle, że jeden jest założony na + a drugi na -. Nie ma na żadnym nadruku z kątem i długością? Cytuj
HSM Napisano 7 Maja Napisano 7 Maja @SCOTTYZ w katalogu z 2016 są dwie wersje XR1.5: +-10 (234764) oraz +-2 (238581 - w katalogowym nagłówku błędnie oznaczona jako 10 stopni), w katalogu z 2017 tylko jeden, nowy +-8 (250563), a z 2018 jest dodatkowo +-17 (265565). Cytuj
SCOTTYZ Napisano 8 Maja Autor Napisano 8 Maja Trochę też się rozmiar ram zmienił jeśli chodzi o długość rury w którą wchodzi amortyzator @HSMtwoim zdaniem po tych fotografiach który to może być? raama scot scale 2016.webp Cytuj
smw44199 Napisano 11 Maja Napisano 11 Maja W dniu 6.05.2025 o 11:22, RabbitHood napisał: A mówiła pani w szkole - Jasiu ucz się matematyki w życiu ci się przyda! Pani mówiła, uczcie sie dzieci, bo w sejmie dla wszystkich miejsca nie wystarczy! Tak było😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi