Witam Państwa! Po 40-tce oszalałem i kupiłem rower szosowy, po wieloletniej eksploatacji marketowego turystyka. Do tej pory używałem map Google, dzięki którym dojeżdżałem do zadanego celu. Obecnie z racji posiadania roweru szosowego skłaniam się ku wyborom dróg asfaltowych. Kilkukrotnie użyłem do wyznaczania trasy do celu aplikacji na telefon „mapy.cz” lecz nie jest dopracowana, niejednokrotnie „chciała” poprowadzić mnie drogą z zakazem ruchu rowerów czy w kierunku wjazdu na drogę ekspresową. Chciałbym więc zapytać Państwa - czy istnieje jakaś nawigacja taka jak mapy Google w której np wpiszę jako cel „Puławy”, wybiorę drogi utwardzone dla roweru szosowego a ta poprowadzi mnie do celu odpowiednimi drogami? Może garmin 830? Pozdrawiam!
Pytanie
Gość Darek
Witam Państwa! Po 40-tce oszalałem
i kupiłem rower szosowy, po wieloletniej eksploatacji marketowego turystyka. Do tej pory używałem map Google, dzięki którym dojeżdżałem do zadanego celu. Obecnie z racji posiadania roweru szosowego skłaniam się ku wyborom dróg asfaltowych. Kilkukrotnie użyłem do wyznaczania trasy do celu aplikacji na telefon „mapy.cz” lecz nie jest dopracowana, niejednokrotnie „chciała” poprowadzić mnie drogą z zakazem ruchu rowerów czy w kierunku wjazdu na drogę ekspresową. Chciałbym więc zapytać Państwa - czy istnieje jakaś nawigacja taka jak mapy Google w której np wpiszę jako cel „Puławy”, wybiorę drogi utwardzone dla roweru szosowego a ta poprowadzi mnie do celu odpowiednimi drogami? Może garmin 830? Pozdrawiam!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi