Skocz do zawartości

[grip] wybór

martingg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te co ja wrzuciłem to wersja large, są widocznie grubsze w porównaniu do standardowych gripów. W tej cenie raczej nic lepszego nie znajdziesz.

Napisano

Ludziska w internetach bardzo polecają ESI Chunky oraz ODI Rogue - ESI Chunky mam ale czy życie mi się zmieniło po ich zamontowaniu to nie wiem (wcześniej miałem gripy Merida MD010 lock-on)

Napisano

U mnie też na wiosnę wymiana się szykuje, to przy okazji podpytam: Po dwóch kompletach Extra Chunky pora spróbować czegoś innego - Race Face Half Nelson czy wspomniane Odi Rogue? Miał ktoś jedne i drugie? Bo ja Race Face zawsze sobie chwaliłem, też kiedyś na nich śmigałem i pomyślałem, czy aby do nich nie wrócić...

Napisano

Miałem esi chunky przez dłuższy czas ale po jednym rajdzie na orientacje i rzucaniu roweru w krzaki się posypały. Teraz mam ergon gxr team i bardziej mi pasują - znacznie bezpośredniejsze czucie kierownicy, twardziej ale w komfortowy sposób.

Napisano

A ja właśnie mam wrażenie, że te GXR ergona zbyt miękkie są.

Esi faktycznie się dosyć szybko zużywają ale to i tak się wymienia co 3-4 lata.

• 1 miesiąc temu...
Napisano
W dniu 19.02.2024 o 15:49, Donayo napisał:

Miałem ESI Chunky i byłem bardzo zadowolony. Zmieniłem na ODI Rogue, ale testy jeszcze przede mną.

i jak testy? bo bym zamówił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...