ernorator Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu GPLama w swoim filmie mówi, że wszystko jest na X40 X50. 1 Cytuj
pecio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowane) Jedynie co mnie martwi to czy nowa Variatka będzie gadać z Smart Bike Lights ( moja ulubiona apka .....ogromne możliwości konfiguracji) . A może Garmin dopieści obsługę w Edku. Z pierwszych doczytanych informacji wynika , że będzie możliwa "szeroka " opcja konfiguracji w Connect . Na razie to tylko spekulacje / domysły które już za momencik , już za chwileczkę ......... rozwieją się jak mgła nad Nowym Targiem 😁 Ja pierdziuuuuuuu...,......... MA WYMIENNY AKUMULATOR !!!!! Przy takim podejściu należy Garmina ( lub UE za wymóg ) całować po pupie bo zapewnia długowieczność konstrukcji . Edytowane 14 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
Greg1 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Cytat Ja pierdziuuuuuuu...,......... MA WYMIENNY AKUMULATOR !!!!! Przy takim podejściu należy Garmina ( lub UE za wymóg ) całować po pupie Czyli co, niedługo powrócimy też do smartfonów z wymiennymi bateriami 😁 2 Cytuj
Eathan Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu To jest świetna wiadomość bo na 110% będą baterie i nie będą to musiały być produkty Garmina. Cytuj
ernorator Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Garmin ze swoimi pomysłami może np. chipa jakiegoś wsadzić do baterii, żeby nie dało się 3rd party baterii wsadzić. Jak nie to Aliexpress + ileś tam euro za paczkę od 1 lipca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi