ernorator Napisano wczoraj o 09:23 Napisano wczoraj o 09:23 GPLama w swoim filmie mówi, że wszystko jest na X40 X50. 1 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 10:54 Napisano wczoraj o 10:54 (edytowane) Jedynie co mnie martwi to czy nowa Variatka będzie gadać z Smart Bike Lights ( moja ulubiona apka .....ogromne możliwości konfiguracji) . A może Garmin dopieści obsługę w Edku. Z pierwszych doczytanych informacji wynika , że będzie możliwa "szeroka " opcja konfiguracji w Connect . Na razie to tylko spekulacje / domysły które już za momencik , już za chwileczkę ......... rozwieją się jak mgła nad Nowym Targiem 😁 Ja pierdziuuuuuuu...,......... MA WYMIENNY AKUMULATOR !!!!! Przy takim podejściu należy Garmina ( lub UE za wymóg ) całować po pupie bo zapewnia długowieczność konstrukcji . Edytowane wczoraj o 11:21 przez pecio 1 Cytuj
Greg1 Napisano wczoraj o 11:36 Napisano wczoraj o 11:36 Cytat Ja pierdziuuuuuuu...,......... MA WYMIENNY AKUMULATOR !!!!! Przy takim podejściu należy Garmina ( lub UE za wymóg ) całować po pupie Czyli co, niedługo powrócimy też do smartfonów z wymiennymi bateriami 😁 2 Cytuj
Eathan Napisano wczoraj o 11:45 Napisano wczoraj o 11:45 To jest świetna wiadomość bo na 110% będą baterie i nie będą to musiały być produkty Garmina. Cytuj
ernorator Napisano wczoraj o 13:18 Napisano wczoraj o 13:18 Garmin ze swoimi pomysłami może np. chipa jakiegoś wsadzić do baterii, żeby nie dało się 3rd party baterii wsadzić. Jak nie to Aliexpress + ileś tam euro za paczkę od 1 lipca. Cytuj
pecio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Żeby kogoś nie kusiło kupno tej nowej Varii u Niemca. Na rynek "szprechaczy" jest wersja lepiej wykastrowana od eunucha w haremie sułtana. Jest z dopiskiem Varia RearVue 820 StVZO . A tak nawiasem to te niemieckie normy są takim samym zaawansowanym debilizmem jak lansowanie "zielonego ładu " i wygaszenie / demontaż elektrowni jądrowych . Ale chcą to mają światełko co się "zlewa z tłumem " . 😁 Tylko ich "merce" mogą walić po oczach "matrycówkami" . Edytowane 12 godzin temu przez pecio 2 Cytuj
Greg1 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu A najlepsze jest to, że jak tam mieszkałem 3 lata jak byłem na kontrakcie i zresztą też mieszkam przy samiuśkiej granicy i głównie jeżdżę po niemieckiej stronie, to ani razu czy to w dzień czy po zmroku nie zatrzymał mnie żaden funkcjonariusz Deutsche Polizei za mrugające światła. Kiedyś nawet na rowerostradzie przez środek miasta kilka razy mieli "akcję światło" i zatrzymywali tych co świateł nie mieli a mnie z migającym nie zatrzymali Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @Greg1 zawsze można im rzucić hasło -" konwencja wiedeńska" . Zwroty mandatów mają już doskonale przećwiczone. 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi