Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wreszcie można narty dodać :) i poszczególne części rowerowe.

offtop - jak dla mnie garmin super ogarnia aktywność na nartach :) wyciąg, czasy, przejazdy, km etc

Napisano

Dostrzegam pierwszą niedogodność. Mam rower, który właściwie służy mi tylko na dojazdy do pracy. Jak dodam go do aktywności Kolarstwo to dodaje się do wszystkich podkategorii tej aktywności: jazda na rowerze treningowym, jazda rowerem szosowym itp. 

Napisano (edytowane)

Zrobili wielki krok  , ale Garmin jak to Garmin  spiexxxxxxlił to . Nie ta droga ale idzie temat ogarnąć.  Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera  ale już w kategorii rowerów   trzeba   wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect.  

A i Edka trzeba zaktualizować do najnowszego softu .

Edytowane przez pecio
Napisano

Nie rozumiem tego zdania:  Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera  ale już w kategorii rowerów   trzeba   wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. 

Napisano (edytowane)

@FigoiFago jak masz kilka rowerów "kołowych"😉  to w Edku  otwierasz  np. dwa typy  kolarstwa  . Powiedzmy jeden to szosowe  a drugi  MTB.  I teraz w Connect   definiujesz   dwa rowery  szosowy  to szosowy a ten do pracy to wpisujesz np .MTB.  I  odpowiednie przejazdy  teraz trafiają  na odpowiednie szpeje. 

To tak w dużym uproszczeniu -skrótowo  wytłumaczyłem 😁

Edytowane przez pecio