FigoiFago Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Piekło zamarzło. Po tylu latach próśb, gróźb itp. nareszcie w Garmin Connect można przypisać sprzęt do konkretnego typu aktywności 🤩 2 Cytuj
emski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu wreszcie można narty dodać i poszczególne części rowerowe. offtop - jak dla mnie garmin super ogarnia aktywność na nartach wyciąg, czasy, przejazdy, km etc Cytuj
FigoiFago Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dostrzegam pierwszą niedogodność. Mam rower, który właściwie służy mi tylko na dojazdy do pracy. Jak dodam go do aktywności Kolarstwo to dodaje się do wszystkich podkategorii tej aktywności: jazda na rowerze treningowym, jazda rowerem szosowym itp. Cytuj
pecio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Zrobili wielki krok , ale Garmin jak to Garmin spiexxxxxxlił to . Nie ta droga ale idzie temat ogarnąć. Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. A i Edka trzeba zaktualizować do najnowszego softu . Edytowane 5 godzin temu przez pecio Cytuj
FigoiFago Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie rozumiem tego zdania: Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) @FigoiFago jak masz kilka rowerów "kołowych"😉 to w Edku otwierasz np. dwa typy kolarstwa . Powiedzmy jeden to szosowe a drugi MTB. I teraz w Connect definiujesz dwa rowery szosowy to szosowy a ten do pracy to wpisujesz np .MTB. I odpowiednie przejazdy teraz trafiają na odpowiednie szpeje. To tak w dużym uproszczeniu -skrótowo wytłumaczyłem 😁 Edytowane 4 godziny temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi