FigoiFago Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Piekło zamarzło. Po tylu latach próśb, gróźb itp. nareszcie w Garmin Connect można przypisać sprzęt do konkretnego typu aktywności 🤩 2 Cytuj
emski Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego wreszcie można narty dodać i poszczególne części rowerowe. offtop - jak dla mnie garmin super ogarnia aktywność na nartach wyciąg, czasy, przejazdy, km etc Cytuj
FigoiFago Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Dostrzegam pierwszą niedogodność. Mam rower, który właściwie służy mi tylko na dojazdy do pracy. Jak dodam go do aktywności Kolarstwo to dodaje się do wszystkich podkategorii tej aktywności: jazda na rowerze treningowym, jazda rowerem szosowym itp. Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego (edytowane) Zrobili wielki krok , ale Garmin jak to Garmin spiexxxxxxlił to . Nie ta droga ale idzie temat ogarnąć. Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. A i Edka trzeba zaktualizować do najnowszego softu . Edytowane 24 Lutego przez pecio Cytuj
FigoiFago Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Nie rozumiem tego zdania: Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego (edytowane) @FigoiFago jak masz kilka rowerów "kołowych"😉 to w Edku otwierasz np. dwa typy kolarstwa . Powiedzmy jeden to szosowe a drugi MTB. I teraz w Connect definiujesz dwa rowery szosowy to szosowy a ten do pracy to wpisujesz np .MTB. I odpowiednie przejazdy teraz trafiają na odpowiednie szpeje. To tak w dużym uproszczeniu -skrótowo wytłumaczyłem 😁 Edytowane 24 Lutego przez pecio Cytuj
Rybus85 Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Kolejna aktualizacja. Klikając np na sprzęty w prawym górnym rogu możemy sprawdzić stan ich baterii. Pewnie coś jeszcze doszło,ale nie chciało mi się szukać 🙃 Cytuj
Eathan Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego Czy po ostatniej aktualizacji też Wam wskoczyła nowa aktywność do Garmina? 😁 Cytuj
pecio Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego (edytowane) Mnie Garmin wykrywa , że już nie mogę to oszczędzili tego typu " wyskoków" 🤣 Ale fakt , dowalili różnych z pupy wziętych aktywności , skanowania kotletów i decydowania czy mogę pić kawkę . Jak zaczną się rzucać do chlanego Martini to sprzedaje Garmina 😉😁 A z drugiej strony dobrze wiedzieć czy skakałem po mamusi w progu tlenowym Edytowane 27 Lutego przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego (edytowane) Po otwarciu zakładki - "Sexy Time " przechodzimy do dodatkowych funkcji .....................🤣 Garmin bardzo dobrze to przemyślał . Najpierw medytacja - zrobić to czy nie ? Potem akcja a na koniec uspokajamy oddech .🤣😉 Golf to inna szkoła jazdy ........ kijem staramy się wbić dwie kulki do dołka...... Edytowane 27 Lutego przez pecio 2 Cytuj
Eathan Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego Godzinę temu, pecio napisał: A z drugiej strony dobrze wiedzieć czy skakałem po mamusi w progu tlenowym Ciekawe czy da się założyć KOMa 2 Cytuj
Rower55 Napisano Poniedziałek o 20:46 Napisano Poniedziałek o 20:46 Jak w garmin edge 530 z poziomu komputera albo smartfona dodać "ZAPISNANE POZYCJE" do nawigacji. Dodawanie ich przez licznik Edge 530 bez ekranu dotykowego to straszna męka. W appce garmin connect nie widze takiej opcji Cytuj
pecio Napisano Poniedziałek o 22:20 Napisano Poniedziałek o 22:20 @Rower55 najprościej podłączyć pod komputer i w trybie pamięci masowej wrzucić pozycję w postaci pliku .fit do folderu " Locations " Cytuj
michalr75 Napisano Wtorek o 08:35 Napisano Wtorek o 08:35 11 godzin temu, Rower55 napisał: Jak w garmin edge 530 z poziomu komputera albo smartfona dodać "ZAPISNANE POZYCJE" do nawigacji. Dodawanie ich przez licznik Edge 530 bez ekranu dotykowego to straszna męka. W appce garmin connect nie widze takiej opcji W apce się da, ale tylko jak masz na telefonie uprzednio zapisany plik gpx czy fit i dasz opcję Udostępnij i wybierzesz Connect. Wtedy będziesz mógł to zapisać jako trasę i po synchronizacji taka trasa trafi do licznika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi