FigoiFago Napisano Wtorek o 18:20 Napisano Wtorek o 18:20 Piekło zamarzło. Po tylu latach próśb, gróźb itp. nareszcie w Garmin Connect można przypisać sprzęt do konkretnego typu aktywności 🤩 2 Cytuj
emski Napisano Wtorek o 19:08 Napisano Wtorek o 19:08 wreszcie można narty dodać i poszczególne części rowerowe. offtop - jak dla mnie garmin super ogarnia aktywność na nartach wyciąg, czasy, przejazdy, km etc Cytuj
FigoiFago Napisano Wtorek o 19:52 Napisano Wtorek o 19:52 Dostrzegam pierwszą niedogodność. Mam rower, który właściwie służy mi tylko na dojazdy do pracy. Jak dodam go do aktywności Kolarstwo to dodaje się do wszystkich podkategorii tej aktywności: jazda na rowerze treningowym, jazda rowerem szosowym itp. Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 20:13 Napisano Wtorek o 20:13 (edytowane) Zrobili wielki krok , ale Garmin jak to Garmin spiexxxxxxlił to . Nie ta droga ale idzie temat ogarnąć. Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. A i Edka trzeba zaktualizować do najnowszego softu . Edytowane Wtorek o 20:15 przez pecio Cytuj
FigoiFago Napisano Wtorek o 20:17 Napisano Wtorek o 20:17 Nie rozumiem tego zdania: Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 20:28 Napisano Wtorek o 20:28 (edytowane) @FigoiFago jak masz kilka rowerów "kołowych"😉 to w Edku otwierasz np. dwa typy kolarstwa . Powiedzmy jeden to szosowe a drugi MTB. I teraz w Connect definiujesz dwa rowery szosowy to szosowy a ten do pracy to wpisujesz np .MTB. I odpowiednie przejazdy teraz trafiają na odpowiednie szpeje. To tak w dużym uproszczeniu -skrótowo wytłumaczyłem 😁 Edytowane Wtorek o 20:31 przez pecio Cytuj
Rybus85 Napisano Środa o 07:15 Napisano Środa o 07:15 Kolejna aktualizacja. Klikając np na sprzęty w prawym górnym rogu możemy sprawdzić stan ich baterii. Pewnie coś jeszcze doszło,ale nie chciało mi się szukać 🙃 Cytuj
Eathan Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czy po ostatniej aktualizacji też Wam wskoczyła nowa aktywność do Garmina? 😁 Cytuj
pecio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Mnie Garmin wykrywa , że już nie mogę to oszczędzili tego typu " wyskoków" 🤣 Ale fakt , dowalili różnych z pupy wziętych aktywności , skanowania kotletów i decydowania czy mogę pić kawkę . Jak zaczną się rzucać do chlanego Martini to sprzedaje Garmina 😉😁 A z drugiej strony dobrze wiedzieć czy skakałem po mamusi w progu tlenowym Edytowane 5 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Po otwarciu zakładki - "Sexy Time " przechodzimy do dodatkowych funkcji .....................🤣 Garmin bardzo dobrze to przemyślał . Najpierw medytacja - zrobić to czy nie ? Potem akcja a na koniec uspokajamy oddech .🤣😉 Golf to inna szkoła jazdy ........ kijem staramy się wbić dwie kulki do dołka...... Edytowane 4 godziny temu przez pecio 1 Cytuj
Eathan Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, pecio napisał: A z drugiej strony dobrze wiedzieć czy skakałem po mamusi w progu tlenowym Ciekawe czy da się założyć KOMa 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi