FigoiFago Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Piekło zamarzło. Po tylu latach próśb, gróźb itp. nareszcie w Garmin Connect można przypisać sprzęt do konkretnego typu aktywności 🤩 2 Cytuj
emski Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu wreszcie można narty dodać i poszczególne części rowerowe. offtop - jak dla mnie garmin super ogarnia aktywność na nartach wyciąg, czasy, przejazdy, km etc Cytuj
FigoiFago Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Dostrzegam pierwszą niedogodność. Mam rower, który właściwie służy mi tylko na dojazdy do pracy. Jak dodam go do aktywności Kolarstwo to dodaje się do wszystkich podkategorii tej aktywności: jazda na rowerze treningowym, jazda rowerem szosowym itp. Cytuj
pecio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Zrobili wielki krok , ale Garmin jak to Garmin spiexxxxxxlił to . Nie ta droga ale idzie temat ogarnąć. Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. A i Edka trzeba zaktualizować do najnowszego softu . Edytowane 10 godzin temu przez pecio Cytuj
FigoiFago Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Nie rozumiem tego zdania: Teraz aktywności z chomika idą na konto trenażera ale już w kategorii rowerów trzeba wszędzie ustawiać kategorie kolarstwa zarówno w Edku jak i na Connect. Cytuj
pecio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) @FigoiFago jak masz kilka rowerów "kołowych"😉 to w Edku otwierasz np. dwa typy kolarstwa . Powiedzmy jeden to szosowe a drugi MTB. I teraz w Connect definiujesz dwa rowery szosowy to szosowy a ten do pracy to wpisujesz np .MTB. I odpowiednie przejazdy teraz trafiają na odpowiednie szpeje. To tak w dużym uproszczeniu -skrótowo wytłumaczyłem 😁 Edytowane 10 godzin temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi