wkg Napisano 23 Stycznia 2021 Napisano 23 Stycznia 2021 Teraz, Elmapeto napisał: codziennie jedno zdjęcie takie ot tak i już. Bez opisu, Koledzy, to są tak zwane "trzeciorzędne cechy płciowe". Bo tak Tu akurat chodzi o to, żeby to nie rower był w pierwszym planie choć często jest niestety. Bo ile razy w końcu można focić swój nabytek ? No i moederacja też traktuje wątek z przymrużeniem oka. Nawet była tu dyskusja, naradzali się
Sobek82 Napisano 23 Stycznia 2021 Napisano 23 Stycznia 2021 Nie wszyscy stosują się do Bo i nikt dramy z tego nie robi. Wyluzujcie portki bo się odciski robią. ;).
Tmax72 Napisano 31 Stycznia 2021 Napisano 31 Stycznia 2021 W dniu 1.01.2021 o 22:04, Accent_Szaj napisał: Mam taką nadzieje. Już bardzo wielu chłopa się tu przeniosło Kellys dalej taki czyściutki
Accent_Szaj Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 8 godzin temu, Tmax72 napisał: czyściutki Ło Ty No heja, super że w końcu przeszedłeś @ostry2407 to Raptor, a @Rumcajs. to PiotrekGT
CoolBreezeOne Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 12 minut temu, Accent_Szaj napisał: No heja, super że w końcu przeszedłeś @Tmax72 Na twoim miejscu nie cieszylbym się tak bardzo. @Tmax72, wyposzczony jest, bez roweru i cięty może być
Tmax72 Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Było trochę przerwy, sprzedałem Decathlona, miałem kupić jakiegoś HT Enduro ale na razie spasowałem. Czasu nie ma na wyjazdy w góry więc na razie kupiłem coś do latania po okolicznych lasach:) Wracam sobie na forum a tam zonk z logowaniem, dziwne komunikaty... Teraz już wiem o co kaman:) Pozdro dla wszystkich:)
Accent_Szaj Napisano 1 Lutego 2021 Autor Napisano 1 Lutego 2021 12 godzin temu, CoolBreezeOne napisał: nie cieszylbym się Ja się zawsze cieszę jak się odnajdzie kolejny świetny kolega z tamtego forum
ostry2407 Napisano 2 Lutego 2021 Napisano 2 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 19:20, Tmax72 napisał: Było trochę przerwy, sprzedałem Decathlona, miałem kupić jakiegoś HT Enduro ale na razie spasowałem. Czasu nie ma na wyjazdy w góry więc na razie kupiłem coś do latania po okolicznych lasach:) Wracam sobie na forum a tam zonk z logowaniem, dziwne komunikaty... Teraz już wiem o co kaman:) Pozdro dla wszystkich:) Może chcesz mojego Marina.
Accent_Szaj Napisano 2 Lutego 2021 Autor Napisano 2 Lutego 2021 21 minut temu, ostry2407 napisał: Marina. @Tmax72Zadbany bardziej niż nowy
wkg Napisano 2 Lutego 2021 Napisano 2 Lutego 2021 3 godziny temu, ostry2407 napisał: Może chcesz mojego Marina. 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: @Tmax72Zadbany bardziej niż nowy @Accent_Szaj może lepiej uważac. Kolega wciska coś co uważa za kompletny szajs jako "zadbany" i to niby kolegi . Niestety ta migracja odprócz dopływu świeżej wody przyniosła też sporo mułu. Uważajmy na internetowych oszustów ! Aukcja wygasła ale skan z nr telefonu mam na zrzucie ekranu. Bedzie kręcił, groził, obrażał jak to ma we zwyczaju ale uważaj ! Ostrzegam bo sam nie chciałbym się naciąć !
JackFrost Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 @wkg Czy ja dobrze widzę, że: a) ostry już miał do czynienia z tym modelem w 2013r i stworzył dosyć osobliwy i rozgoryczony wątek na jego temat a następnie w 2019r. ponownie się zainteresował tym samym modelem? b) próbował go sprzedać w misterny sposób zakładając niby-temat z niby-chęcią zakupu używki z OLX
Accent_Szaj Napisano 3 Lutego 2021 Autor Napisano 3 Lutego 2021 Gadajcie zdrów, Ostry to jeden z moich serdecznych kumpli. Wiem że o rowery dba jak mało kto. Od niego kupił bym w ciemno Co do wątków. Jeden o zakupie jest z 2013r. to 8lat temu. Każdy dorasta i jechanie po kimś za tak odległe czasy jest nie fair . Nawet jeśli twoje wnioski są prawdziwe.
JackFrost Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 @Accent_Szaj Średnio mnie interesuje, czy ktoś był rozgoryczony 8 lat temu z powodu jakiegoś roweru. Jeśli był to jego sprawa, ja mu nie bronię. Założył wątek który spotkał sięz przyjęciem takim a nie innym. Było minęło, chciał to zrobił jak uważał. Ale interesuje mnie już konkretnie fakt, czy jak "dorósł" w 2019r. to chciał ponownie kupić ten sam rower przed którym jednak przestrzegał lub czy jednak była to próba sprzedaży roweru, który kupił w 2013r.
Mod Team safian Napisano 3 Lutego 2021 Mod Team Napisano 3 Lutego 2021 Teraz, JackFrost napisał: Ale interesuje mnie już konkretnie fakt, czy jak "dorósł" w 2019r. to chciał ponownie kupić ten sam rower przed którym jednak przestrzegał lub czy jednak była to próba sprzedaży roweru, który kupił w 2013r. [Zakup] do 5tyś.max - 27,5" 650B - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Myślę że pierwsze zdanie w tym temacie wszystko wyjaśnia. Szkoda, że dopiero teraz to wyszło, bo po takim czasie to nie ma co, ale za takie zagrywki należy się blokada konta. Bardzo nieładnie.
bzx Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Wchodziłem ostatnio regularnie na forum Szajbajk żeby sprawdzić statystyki ilości użytkowników, itp., i nie zauważyłem spektakuarnych spadków. Ale co ciekawe, od niedawna na forum zniknął panel po prawej stronie który wyświetlał wszystkie statystyki, czyli coś jest na rzeczy ;)
abdesign Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 18 minut temu, Accent_Szaj napisał: Każdy dorasta i jechanie po kimś za tak odległe czasy jest nie fair Tak to nie fair.. Ale reklamowanie własnego grata 8 lat później udając że to kolega chce tą padakę kupić ... to jest... cóż... Ja to po takiej akcji pomimo, że to Twój kolega (W sumie to koleguj się z kim chcesz) wolałbym kupić rower od Kacpra
JackFrost Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Teraz, bzx napisał: Wchodziłem ostatnio regularnie na forum Szajbajk żeby sprawdzić statystyki ilości użytkowników, itp., i nie zauważyłem spektakuarnych spadków. Ale co ciekawe, od niedawna na forum zniknął panel po prawej stronie który wyświetlał wszystkie statystyki, czyli coś jest na rzeczy ;) Lista użytkowników online oraz grupy zostały wyłączone. Użytkownicy nie spadają bo tylko garstka usunęła konta. Przed wyłączeniem podglądu było 10-12k zarejestrowanych userów i będą się rejestrować nowi spływając z kanału na YT. Zauważalnie jednak zmniejszyła się aktywność od kiedy każdy post wymaga zatwierdzenia przez administratora.
wkg Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 28 minut temu, safian napisał: Szkoda, że dopiero teraz to wyszło, bo po takim czasie to nie ma co, ale za takie zagrywki należy się blokada konta. Bardzo nieładnie. Nie do końca teraz, była już o tym dyskusja. 54 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Gadajcie zdrów, Ostry to jeden z moich serdecznych kumpli. To jakby nie dotyczy tematu. 54 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Każdy dorasta i jechanie po kimś za tak odległe czasy jest nie fair . Nawet jeśli twoje wnioski są prawdziwe. Nikt po nikim nie jedzie. Czasy nie tak odległe - 2019 rok. A napisałem to również teraz bo pisałeś coś o zadbanych rowerach. Warto wiedzieć co to znaczy "zadbany rower". Na tym forum temperatura dyskusji jest czasem wysoka ale jednak zawsze staramy sie sobie wzajemnie pomagać w dobrej wierze. 13 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Zadbany bardziej niż nowy Myślałem, że sobie ironizujesz ale Ty widzę serio Tyle w temacie.
JackFrost Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Nie wiem co gorsze, czy fakt że prawdopodobnie ktoś zachował się wyjątkowo parszywie robiąc szopkę z reklamą swojego ogłoszenia na OLX czy fakt, że administracja i moderacja nie chciała sobie z tym skutecznie poradzić. Może ja jestem skrzywiony ale dla mnie forum tematyczne o rowerach, czy to forumrowerowe czy szajbajkowe czy jakiekolwiek inne to jednak miejsce skupiające mimo wszystko pasjonatów, hobbystów, zainteresowanych amatorów gdzie powinny obowiązywać trochę wyższe standardy niż w rynsztoku typu onet czy wp. Trochę to smutne bo takie ciche przyzwolenie na tego typu akcje raczej obniża poziom niż go podwyższa i być może nawet zachęca do kolejnych prób skoro za pierwszym razem rozeszło się po kościach.
bzx Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 10 minut temu, JackFrost napisał: Lista użytkowników online oraz grupy zostały wyłączone. Użytkownicy nie spadają bo tylko garstka usunęła konta. Przed wyłączeniem podglądu było 10-12k zarejestrowanych userów i będą się rejestrować nowi spływając z kanału na YT. Zauważalnie jednak zmniejszyła się aktywność od kiedy każdy post wymaga zatwierdzenia przez administratora. Dzięki. Na marginesie, skutecznych mają moderatorów – wrzuciłem 5 minut tetmu posta w temacie o skrótach (bo działu technicznego nie ma) z pytaniem jak usunąć konto. Oczywiście post był do moderacji, i w tej chwili już nie mam konta
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Oj tam, Halyna wstawiła ogłoszenie na olx że potrzebuje pampersów, gdy je dostała z dobroci serca, to nie zmieniając nawet konta, mając je w domu wystawiła je na sprzedaż, na sztuki jak i w paczkach. Ostry też być jak Halyna. Wystarczyło założyć trzy konta i ciężko byłoby z identyfikacją, a tak przynajmniej wiesz co jesz.
Mod Team safian Napisano 3 Lutego 2021 Mod Team Napisano 3 Lutego 2021 3 minuty temu, wkg napisał: Nie do końca teraz, była już o tym dyskusja. Fajnie że była dyskusja, ale do zgłaszania takich rzeczy jest specjalna funkcja. Ja o tym słyszę pierwszy raz a po 2 latach nie mam zamiaru nikomu dawać ostrzeżeń. Teraz, JackFrost napisał: fakt, że administracja i moderacja nie chciała sobie z tym skutecznie poradzić. J/W - zgłosiłeś ten post?
JackFrost Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 @safian Nie, opisuje swoje wrażenia na podstawie przytoczonych opinii. Nie zaglądam do wątków o zakupie rowerów. Ale mogę zrobić to teraz jak najbardziej i zachęcam do wyjaśnienia tematu z samym zainteresowanym @ostry2407
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.