Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witalski jestem

chyba przedsiebiorstwo pocztowe założe

bo w każdym zakątku Polski xc zone ma swych przedstawicieli

jak Wam sie podoba Firma Kurierska XC ZONE im. Juraska

:P:):P:D

Napisano

Witam Was serdecznie:)

Jestem tu nowy, forum czytam od jakiegoś czasu. Właśnie jestem w trakcie poszukiwania jakiegoś sprzętu. Ksywa Gładki, lat 26, Szczecin. I to tyle na początek.

Pozdrawiam Gładki:)

Napisano

Witam wszystkich. Jestem z okolic Wejherowa - konkretnie Gościcino. Wiek? Przy Was chyba dziadek ;-) A jeżdżę? anp jeżdżę. Na razie Kross City , trochę żony Schauff, a jestem w trakcie wybierania czegoś innego.

Napisano

Witam wszystkich,

Jestem zapalonym użytkownikiem samochodów, ale od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem kupna bika. W związku, że sklepałem michę w moim samochodzie decyzja została przyśpieszona (Hexagon V3) i co... Świetna sprawa. Nie wiedziałem, że jazda na rowerku sprawia taką frajdę. Ostatni raz jeździłem jakieś 15 lat temu i zapomniałem już to uczucie.

To by było na tyle tego przydługiego wstępu.

Jeszcze raz witam i mam nadzieję dowiedzieć się od Was paru ciekawych rzeczy.

Do zobaczenia na trasie.

KMarcel

Napisano

Jestem zarejestrowany na tym forum już od 2 czerwca, ale się jeszcze oficjalnie nie przywitałem ;):) Więc zrobie to teraz. Hej wszystkim :):D

P.S. Na imię mam Przemek :):)

Napisano

Witam wszystkich. Jestem z okolic Wejherowa - konkretnie Gościcino. Wiek? Przy Was chyba dziadek ;-) A jeżdżę? anp jeżdżę. Na razie Kross City , trochę żony Schauff, a jestem w trakcie wybierania czegoś innego.

witaj "dziadku" na kross city

rama lades or gentlemans ??

moja "damka"

otwieramy klub dziadków ;):(:):D

witam również innych powołanych do odbycia służby w bikerlandzie

Napisano

Witam wszystkich ;)

Do niedawna byłam zaciekłą użytkowniczką kapci i pilota od telewizora. Wyciągnęłam z piwnicy stary składak z GDR tylko po to żeby zachęcić mojego dzieciaka do jazdy na rowerze. Może jak mama troszkę pojeździ to i dzieciaczkowi się spodoba. No i dzieciakowi spodobało się... jeżdżenie w foteliku, za to ja nie mogę się od roweru niemal oderwać. Mieszkam w Lublinie i na razie dla złapania jakiejkolwiek kondycji robię sobie traski spod dworku grafa do zalewu i okolic :( No i zbieram kaskę na nowy rower chociaż ten mój staruszek jest niczego sobie jak na mocno eksploatowany rower 18-letni he he. Tak więc jestem tu nowa i mam nadzieję, że rozgoszczę się na dłużej jeśli bakcyl rowerowy nie minie.

Napisano

witaj "dziadku" na kross city

rama lades or gentlemans ??

moja "damka"

otwieramy klub dziadków :blink::D:(:(

witam również innych powołanych do odbycia służby w bikerlandzie

Mój damka...ale już niedługo - dziś chcę się wybrać po nowy lżejszy z lekka,ale sie jeszcze okaże.

Co do dziadków-jakoś zwróciłem uwage na wiek w granicach 17-20 lat - chyba już czas na okulary ;-), ale ok wpiszę w profil swój też...

Napisano

Witam "nowych" forumowiczów a w szczególności Ciebie Topola bo kobitek jest tu mało. :001:

Witam pięknie bikergonia :D Faktycznie coś mało kobitek. 135 Pań na kilka tysięcy użytkowników chlip :blink:

Napisano

Witam pięknie bikergonia ;) Faktycznie coś mało kobitek. 135 Pań na kilka tysięcy użytkowników chlip :)

forum idzie na jakość a nie na ilość

ślicznotki nasze :P:P:P

Napisano

jak ja dawno tu nie zaglądałem :( a widze ze sporo nowych twarzy sie pojawiło w koncu sezon w pełni :D dlatego witam serdecznie wszystkich bikerowych maniaków :P

a co do płci pieknej to racja mamy niewiele kobitek ale za to jakie :P:P:huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...