dejot Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 Witeczka z Podlasia! Zapalony Bicyklofil liczy na Waszą pomoc w dreczacych kwestiach odnosnie spraw rowerowych! :]]]
crazybiker Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 Witamy serdecznie wszystkich nowych userow! Rodzina stale sie powieksza! Pzdr.
jurasek Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 witalski jestem chyba przedsiebiorstwo pocztowe założe bo w każdym zakątku Polski xc zone ma swych przedstawicieli jak Wam sie podoba Firma Kurierska XC ZONE im. Juraska
heavy_puchatek Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 do mnie to było heavy_puchatek? ja nie jestem z wroclawia ....roweru tez nie kupowalem dwa dni temu :)pozdro!! Nie, to ja się przedstawiłem
Gładki Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Witam Was serdecznie:) Jestem tu nowy, forum czytam od jakiegoś czasu. Właśnie jestem w trakcie poszukiwania jakiegoś sprzętu. Ksywa Gładki, lat 26, Szczecin. I to tyle na początek. Pozdrawiam Gładki:)
cann Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Siema wszystkim :!!: milych chwil na forum zycze :!!:
thomash Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Witaj Gładki, tyle osób ze Szczecina że trzebaby zrobić kiedyś jakiś większy zlot
tomciog Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Jestem z okolic Wejherowa - konkretnie Gościcino. Wiek? Przy Was chyba dziadek ;-) A jeżdżę? anp jeżdżę. Na razie Kross City , trochę żony Schauff, a jestem w trakcie wybierania czegoś innego.
KMarcel Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Witam wszystkich, Jestem zapalonym użytkownikiem samochodów, ale od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem kupna bika. W związku, że sklepałem michę w moim samochodzie decyzja została przyśpieszona (Hexagon V3) i co... Świetna sprawa. Nie wiedziałem, że jazda na rowerku sprawia taką frajdę. Ostatni raz jeździłem jakieś 15 lat temu i zapomniałem już to uczucie. To by było na tyle tego przydługiego wstępu. Jeszcze raz witam i mam nadzieję dowiedzieć się od Was paru ciekawych rzeczy. Do zobaczenia na trasie. KMarcel
pem43 Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Jestem zarejestrowany na tym forum już od 2 czerwca, ale się jeszcze oficjalnie nie przywitałem Więc zrobie to teraz. Hej wszystkim P.S. Na imię mam Przemek
Masacrus Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 Witam . Jestem z Dąbrowy Górniczej. Mam nadzieję że dowiem się od was wielu ciekawych rzeczy . Pozdrawiam.
TheKamil Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 Dzień dobry forum ,dzień dobry modom ,dzień dobry forumowiczom jestem nowy . PZDR .
Mod Team bikergonia Napisano 21 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2006 Witam "nowych" forumowiczow. :twisted:
jurasek Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Jestem z okolic Wejherowa - konkretnie Gościcino. Wiek? Przy Was chyba dziadek ;-) A jeżdżę? anp jeżdżę. Na razie Kross City , trochę żony Schauff, a jestem w trakcie wybierania czegoś innego. witaj "dziadku" na kross city rama lades or gentlemans ?? moja "damka" otwieramy klub dziadków witam również innych powołanych do odbycia służby w bikerlandzie
Topola Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Witam wszystkich Do niedawna byłam zaciekłą użytkowniczką kapci i pilota od telewizora. Wyciągnęłam z piwnicy stary składak z GDR tylko po to żeby zachęcić mojego dzieciaka do jazdy na rowerze. Może jak mama troszkę pojeździ to i dzieciaczkowi się spodoba. No i dzieciakowi spodobało się... jeżdżenie w foteliku, za to ja nie mogę się od roweru niemal oderwać. Mieszkam w Lublinie i na razie dla złapania jakiejkolwiek kondycji robię sobie traski spod dworku grafa do zalewu i okolic No i zbieram kaskę na nowy rower chociaż ten mój staruszek jest niczego sobie jak na mocno eksploatowany rower 18-letni he he. Tak więc jestem tu nowa i mam nadzieję, że rozgoszczę się na dłużej jeśli bakcyl rowerowy nie minie.
m4c Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 czesc ! jestem maćkiem i pochodze z krakowa pzdr
MrJ Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Heja! A ja się witam trochę poniewczasie, ale zawsze...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2006 Witam "nowych" forumowiczów a w szczególności Ciebie Topola bo kobitek jest tu mało. :001:
tomciog Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 witaj "dziadku" na kross city rama lades or gentlemans ?? moja "damka" otwieramy klub dziadków witam również innych powołanych do odbycia służby w bikerlandzie Mój damka...ale już niedługo - dziś chcę się wybrać po nowy lżejszy z lekka,ale sie jeszcze okaże. Co do dziadków-jakoś zwróciłem uwage na wiek w granicach 17-20 lat - chyba już czas na okulary ;-), ale ok wpiszę w profil swój też...
Topola Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Witam "nowych" forumowiczów a w szczególności Ciebie Topola bo kobitek jest tu mało. :001: Witam pięknie bikergonia Faktycznie coś mało kobitek. 135 Pań na kilka tysięcy użytkowników chlip
jurasek Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Witam pięknie bikergonia Faktycznie coś mało kobitek. 135 Pań na kilka tysięcy użytkowników chlip forum idzie na jakość a nie na ilość ślicznotki nasze
Mod Team bikergonia Napisano 22 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2006 :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
Maqmba Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 jak to mawiali staropolscy samuraje,witam i o zdrowie pytam
jurasek Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 kilka miłych słów i już dziewczyny sie przytulają chociaż Maqmba i samuraje to nie wiem czy taka bezpieczna mieszanka :twisted:
epafras Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 jak ja dawno tu nie zaglądałem a widze ze sporo nowych twarzy sie pojawiło w koncu sezon w pełni dlatego witam serdecznie wszystkich bikerowych maniaków a co do płci pieknej to racja mamy niewiele kobitek ale za to jakie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.