blaze Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 Cześć! Mam na sprzedaż stare części. Leżały nieużywane kilka lata więc je sprzedaję. 1) Korba Truvativ Firex GXP Trójrzędowa korba razem z pedałami Shimano SP (nie pamiętam jaki model). Pedały są trudne do odkręcenia - próbowałem odkręcić - nie dałem rady. Stan jak na zdjęciach - używane ale sprawne. Cena 50 zł. 2) Korba na kwadrat -Model zdjęty z roweru - Suntour CW-XCC150 (24/34/42 zębów). Sprzedaję razem z suportem - suport wymaga przeczyszczenia. Cena 25 zł. 3) Różności napędowe - manetki, przerzutka - manetki Sram X7 - 8 rz. i 3 rz. - przednia nie jest w 100 % sprawna, tylna była ok. - gripshifty Sram 3.0 - sprawne, ale w stanie dostatecznym - tylna przerzutka SRAM 7.0 - do wymiany kółeczka, raczej na części albo do poważnej rekonwalescencji Cena za wszystko - 30 zł Ceny do negocjacji ;-) Do ceny doliczę koszty wysyłki. Ewentualnie odbiór osobisty w Ząbkach k. Warszawy lub w Warszawie (Centrum, Mokotów, Praga Pd, Wierzbno) Zdjęcia https://drive.google.com/drive/folders/1EFQR5wnyCur8FZP7W8kFfrPflSI07M6q?usp=sharing
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.