graphia Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Szukam żonie do jej Trekkinga jakiegoś ekonomicznego rozwiązana powietrznego. Znalazłem dokładnie to https://www.bike-discount.de/en/buy/suntour-ncx-dlo-air-28-disc-63-711031 czy to jest w miarę dobry powietrzny Suntour? O Suntourach krążą dość rozbieżne opinie ze skłonnością do krytyki Ktoś ma, miał taki amor i może o nim opowiedzieć? Wiem, że trochę drożej można mieć RST Vogue a jeszcze drożej Rock Shox Paragon.....ale nie wiem czy znajdą się na nie pieniądze.... a może warto dołożyć? Hm? Cytuj
Dokumosa Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Ncx który podlinkowałeś to najtańszy amortyzator powietrzny z firmy produkującej budżetowe rozwiązania. Przyzwoity amor tekingowy to okolice 800zł (NRX S, NRX E, paragon gold). Na temat RST nie wypowiadam się. Cytuj
graphia Napisano 17 Marca 2018 Autor Napisano 17 Marca 2018 Wybiorę jednak Paragon Gold. Nie ma oszczędzać. Cytuj
Dokumosa Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Tylko Gold nie Silver. Ew. w podobnej cenie masz NRX S, który jest b.dobrym amorem (trzeba tylko o niego dbać). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi