Wiewiór Napisano 16 Października 2017 Napisano 16 Października 2017 Cześć,sprzedam prawie nową kasetę Sunrace 11 biegów 11-36 CZARNA^^, mam ją w nowym rowerze, przejechała ~150-200km stan idealny z minusikiem bo widać na niej ślady od łańcucha;) Wygląda fantastycznie, jeszcze nie zdążyłem nawet zdjąć plastikowej osłony, która chroni szprychy, bardzo dobra waga i super zmiana biegów (mam taką samą w drugim rowerze). cena 199zł do negocjacji Polecam!Na innych ogłoszeniach mam pozostałe komponenty napędu na sprzedażPozdrawiam, Wojtek
Wiewiór Napisano 2 Listopada 2017 Autor Napisano 2 Listopada 2017 update : Poza wytarciami czarnej powłoki nie widać śladów zużycia, żadnych zadziorów i ubytków materiału. Technicznie idealna.stopniowanie 36, 32, 28, 24, 21, 19, 17, 15, 13, 12, 11
Mod Team bogus Napisano 3 Kwietnia 2022 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.