TYriQ Napisano 13 Kwietnia 2017 Napisano 13 Kwietnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Z racji takiej, że sezon się zaczął chciałem sprawić sobie jakiś rower. Nie celuję w nowe z racji takiej, że mam ograniczony budżet. Poprostu wolę kupić używanego MTB na w miarę dobrych podzespołach.W oko wpadły mi dwie oferty, lecz nie potrafię stwierdzić która jest bardziej korzystna. Rowery są za tą samą cene, mają podobny osprzęt, róznią się zapewne poziomem zużycia jak i ramą.Chciałbym abyście mi doradzili którego wybrać. I tak.kandydat #1Rama: alu 22", marki ghost (tak przynajmniej przypuszcza własciciel - jak rozpoznacie co to za rama, napiszcie.)Klamki, piasty, przerzutki i manetki shimano deore (3x9)Hamulce hydrauliczne Magura h 11 evo2 przód i tył (do odpowietrznienia.)przedni amortyzator: SR Suntourkoła wzmacniane 26'' Cali mavicNowy łancuch.Opony do wymiany I tyle mi wiadomo o pierwszym kandydat #2Rama: alu 7005 merida kalahari 580aluPrzerzutki (3x9), klamki shimano deore ( o reszcie osprzętu b.d)Hamulce hydrauliczne Magura (jakie? nie wiem.) do wymiany klocki.Przedni amortyzator. SR Suntour.O reszcie również brak danych. Podsyłam zdjęcia żeby było łatwiej ocenić. Dodam że nie będę miał okazji próbnie jeździć na żadnym z nich dopóki któregoś nie kupie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.