Irradiated Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Co potrzebuje do złożenia roweru do tak jakby to ująć dirtu badź streetu odrazu mowie ze jestem kompletnym retardem i nie znam sie na rowerach prawie w ogóle ale chcialbym zlozyc sobie rower z ramą Kross sign DS 17cali uzywana oczywiscie chciałbym zeby rower byl prosty mial grube opony wolno bieg z jednym biegiem z jednym tylnym hamulcem tarczowym mechanicznym i zeby byl jak najtanszy sry lecz nwm co konkretnie potrzebuje zeby taki rower zlozyc chodzi mi o wszystkie potrzebne mi czesci wiem tylko tyle ze rama kosztuje ok 200zl a opony po 75zl za sztuke a ja niechcialbym przekroczyc sumy 1100zl chodzi mi ogolem o wszystkie czesci jakie potrzebuje wypisane zebym wiedzial co musze kupic sry za bledy ortograficzne.
Marcin86Poznan Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Wciskaj czasem prawy alt. Jak nie składałeś roweru i nie masz zbytnio pojęcia to zapewne nie masz narzędzi typowych rowerowych. Koszt samych narzędzi to już spory koszt. Części trochę jest i myślę, że łatwiej będzie poszukać w Google a tutaj zapytać o konkretne porady dotyczące modeli, jakości, kompatybilności, itp. Miłej zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.