Root Admin Mieciu Napisano 2 Października 2015 Root Admin Napisano 2 Października 2015 Ale dlaczego fatbajki wyleciały do kosza? Tak jak napisałem, to był eksperyment... jeden z wielu. Forum szosowe i ostre koło się przyjęły. W fatbike'ach było 7 tematów od ok 9 miesięcy? Chyba nie zadziałało
Mod Team adamos Napisano 2 Października 2015 Mod Team Napisano 2 Października 2015 Hehe, bo większość zagadnień i tak lądowała w największym wątku na forum.
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Grudnia 2015 Mod Team Napisano 3 Grudnia 2015 3 miesiące, 1 temat, 2 posty... Oszałamiający sukces Szacunek... I.
zekker Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Po co ta szydera, do tego źle policzona... Proponuję przestać wpisywać w posty: Szacunek... I.
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Grudnia 2015 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2015 Dzękuję bardzo za propozycję, nie skorzystam. Szydera zamierzona i będę ją kontynuował, gdyż Faty zostały skasowane ze względu na zbyt słąby ruch a melexy przy ŻENUJĄCO wręcz małym odzewie jeszcze istnieją. ... jeśli nie liczyć humorystycznych tematów z cyklu "kupię ramę do DH, wsadzę elektrykę aby jeździć po mieście" Szacunek.. I.
gabciajasin Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Może jednak odgrzebiemy? Mój chłopak zastanawia się nad zakupem czegoś takiego i nie wiem jak mu to wyperswadować, pomóżcie!
zekker Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Ale co chcesz odgrzebywać i perswadować? Dział jest nadal: http://www.forumrowerowe.org/forum/245-elektryczne/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.